Sir Alex tervez Pogbával

Paul Pogba reméli, több lehetõséget is kap majd a bizonyításra idén azok után, hogy az elõzõ hónapban a Leeds elleni Ligakupa találkozón bemutatkozhatott a felnõtt csapatban.


A 18 éves középpályás az Elland Roadon lejátszott találkozó második félidejére beállva debütálhatott és ügyes teljesítményével megmutatta, miért is tartják oly sokra õt a klubnál.

A francia a Ligakupa következõ körében is lehetõséghez juthat, amikor a Vörös Ördögök az Aldershot csapatához látogatnak.

"A szezon elején megvitattuk, hogy esetlegesen egy Championship klubhoz kerülhetek kölcsönbe, de Sir Alex nem akarta, hogy távozzam" - mondta Pogba a Francia Futball Szövetség honlapjának.

"Azért is akarok bizonyítani, amiért bízott bennem. Büszke vagyok arra, amit teszek. Egyre közelebb kerülök az elsõ csapathoz és remélem, a szezon során még tovább haladok elõre."

 


Pogba bevallotta, vegyes érzelmei voltak akkor, mikor a Leeds elleni mérkõzés szünetében Ryan Giggs helyére állt be: "Ideges voltam, de közben nagyon boldog, hogy olyan játékosok között lehettem, mint Carrick, Berbatov és Owen. Remek ízelítõ volt ez az elsõ csapatból, de minél többet akarok ilyet."

Paul 2009-ben sokat vitatott körülmények között érkezett a Le Havre csapatától az Old Traffordra és a tavalyi szezonban sokat vállalt abból, hogy a United U18-as csapata ifjúsági FA kupát nyert.

"Több, mint 25 ezer ember elõtt emelhettük magasba a trófeát, mesés volt" - folytatta Pogba. "Mindig arról álmodtam, hogy olyan csapatok ellen játszom, mint a Chelsea és a Liverpool, ez valóra is vált."

"Folytattuk a manchesteri hagyományt és immár tizedik alkalommal nyertük meg a klub számára ezt a trófeát. Ez is azt bizonyítja, nem véletlenül vagyok Észak-Angliában."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!