Modric hasonlít Scholesra

Sir Alex Ferguson teljesen megérti, hogy egyes emberek miért hasonlítját Luka Modricot a Manchester United veterán középpályásához, Paul Scholeshoz.


Elõzetes várakozások alapján a páros vasárnap szemtõl szembe méretheti meg magát kettejük csapatának sorsdöntõ rangadóján a Premier Leagueben, és valószínûleg kettejük játéka alaposan rányomja majd bélyegét csapatuk teljesítményére, karmesteri mivoltukból fakadólag. Mióta reaktiválták, Scholes parádés teljesítményt nyújt a Unitedben, míg Modric kulcsszereplõje a Spurs idei menetelésének.

 

A horvát válogatott középpályás kihagyta a két csapat szezon eleji összecsapását az Old Traffordon, miután a Chelsea folytatott heves harcokat azért, hogy meggyõzze a városon belüli csapatváltásról; hat hónappal késõbb azonban a Sarkantyúsok elnöke, Daniel Levy egyértelmûsítette eltökéltségüket a tehetséges irányító megtartásával kapcsolatban.

 

"Mindketten inteligens futballisták, és mindketten nagy hatással vannak csapatuk játékára" - kezdte Sir Alex.

 

"Scholesy a Manchester United csapatát mozgatja, míg Modric ugyanezt teszi a Tottenhamnél, szóval ésszerû õket összehasonlítani."

 

"Nem hiszem, hogy azonos típusú játékosokról lenne szó, mert sokban különböznek. Mindazonáltal ugyanolyan képességekkel rendelkeznek a mérkõzés irányítása és a passzok területén. Egy dolog van, amit az emberek alulbecsülnek Modriccsal kapcsolatban, az pedig az állóképessége."

 

 

Scholes reaktiválása visszavonulásából egyértelmûen parádés húzás volt a Manchester United számára, miután a Norwich City elleni bajnokin is parádésan játszott.

 

"Szerintem Paul azonnal tudta, hogy hibát követett el, miután edzõnek állt a tartalékoknál" - tette hozzá Ferguson.

 

"Odajött hozzám és azt mondta, 'Szerintem hibáztam', és a teljesítménye egyértelmû bizonyítéka annak, hogy igaza volt. Fantasztikus formában játszik." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!