O'Shea figyelmezteti a Unitedet

John O'Shea élesen kritizálva reagált Roberto Mancini azon kijelentésére, miszerint a Manchester United 'könnyû' menetre számíthat, amikor a szezon utolsó fordulójában a Sunderlandhez látogatnak.


A védõ vasárnap elsõ alkalommal léphet pályára nevelõklubja ellen, amely során a Manchester United számára nem kisebb lesz a tét, mint a Premier League bajnoki címének megszerzése.

 

Sir Alex Ferguson legénysége azonos pontszámmal vezeti a bajnokságot a Manchester City együttesével, ám a városi rivális gólarányának köszönhetõen szinte biztosan megnyerné az idei pontvadászatot, ha legyõzik hétvégi ellenfelüket a QPR-t.

 

A Manchester City menedzsere, Roberto Mancini korábban elmondta, arra számít, hogy a United 'könnyed' gyõzelmet arat majd a Stadium of Lightban, amely alaposan felbõszítette a Fekete Macskák edzõjét, Martin O'Neill-t.

 

O'Shea szintén kikérte magának az olasz stratéga ezen kijelentését, azt elõhozva, hogy a Sunderland az idei szezonban négy pontot is rabolt a Citytõl, többek között legyõzve õket a Wear-folyó partján, és drámai 3-3-as döntetlent elérve az Etihad Stadiumban.

 

"Higyjenek nekem, a City idén kétszer játszott ellenünk, így tudják, hogy ellenünk nincsenek könnyû meccsek" - kezdte az ír válogatott játékos a The Guardiannek.

 

"Négy pontot is raboltunk tõlük, és ez lehetett volna akár hat is, ha egy kicsit jobban átgondoljuk a náluk játszott mérkõzést."

 

 

O'Shea pontosan tisztában van vele, hogy Mancini kijelentése se arra szólgált, hogy megpróbálja 'feltüzelni' a Sunderland játékosait a vasárnapi mérkõzés elõtt, de ahogy menedzserét, úgy õt is kiábrándították ezek a próbálkozások.

 

"Szerintem elkezdte élvezni a pszichológiai játszadozásait, de ahogy a menedzserünk is mondta, az, hogy megkérdõjelezi a Premier League becsületességét, eléggé visszataszító. A bajnoki címért hajtanak, és ezért meg kell próbálni bizonyos dolgokat. De erre egyáltalán nem volt szüksége."

 

A Sunderland azzal a tudattal vághat neki a zárófordulónak, hogy egy esetleges gyõzelemmel akár a Premier League táblázatának elsõ felében is végezhetnek, O'Shea szerint pedig neki és csapattársainak nagyon fontos, hogy pozitív felhanggal fejezhessék be ezt a szezont.

 

"Elõször, és leginkább, mindenki jól akar teljesíteni saját maga, és a csapata miatt. Hatalmas mérkõzés elébe nézünk a Uniteddel, különösen azért, mert a City teljesítményétõl is nagyban függ a mérkõzés kimenetele, de mi szeretnénk gyõzelemmel zárni az évet a szurkolóink miatt, és szeretnénk ott lenni a top tízben."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!