Megerõsítették Pogba távozását

Sir Alex Ferguson megerõsítette, hogy Paul Pogba elhagyta a klubot, de úgy érzi, hogy Ezekiel Fryers edzésbe állhat a felkészülési szezon kezdetén.


Mindkét játékos, akik egyébként állandó szereplõi voltak az elõzõ szezonban bajnoki címig jutó tartalék csapatnak, szerzõdése lejárt június 30-án, és Paul Pogba már egy ideje megegyezett az olasz bajnok Juventusszal az átigazolásáról, annak ellenére, hogy az Old Traffordon új szerzõdést, és játéklehetõséget ígértek neki a felnõttek között.

 

Egyértelmû, hogy a skót menedzser nagyon csalódott a francia középpályás miatt, ráadásul még szélsõ védõje, Fryers döntését sem ismeri jövõjével kapcsolatban.

 

 

"Pogba, amennyire tisztában vagyunk vele, már egy ideje aláírt a Juventushoz" - kezdte Sir Alex a MUTV-nek.

 

"Ez nagyon nagy csalódás."

 

"Nem hiszem, hogy egyáltalán a tisztelet bármilyen jelét is mutatta volna felénk, és hogy õszinte legyek, ha õ ilyen úton-módon kezeli a dolgait, akkor egy kicsit örülök is, hogy ezt immáron máshol, távol tõlünk teszi majd meg."

 

"Zeki Fryers felõl már régóta nem hallottunk semmit. Nem tudom mi történik vele, de az utóbbi idõben nem állt kapcsolatban a klubbal. Az ügynöke sem érintkezett a klub elöljáróival, így csak azt tudom elmondani, hogy ma edzésbe fog állni a csapatnál."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!