Owen játszana a United ellen

Michael Owen elmondása szerint erõnléti állapota napról-napra egyre jobb, és reményei szerint így pályára léphet majd jövõ hétvégén egykori klubja, a Manchester United ellen.


A csatár kénytelen volt kihagyni a Stoke City legutóbbi mérkõzését, amelyet éppen nevelõklubja, a Liverpool ellen vívtak egykori sikerei helyszínén, az Anfield Roadon, amely végül gólnélkül döntetlennel zárult.

 

Azonban van még egy összecsapás, amelyet Owen nagyon várhatott már akkor is, amikor a nyári átigazolási idõszakot követõen a Fazekasokhoz igazolt, és most pedig nagyon eltökélt, hogy bizonyíthasson elõzõ klubja, a Manchester United ellen, amikor a válogatott szünetet követõen az Old Traffordra látogatnak.

 

Az egykori Aranylabdás csatár nagyon keményen dolgozik, hogy addigra megfelelõ kondícionális állapotba kerüljön, és nagy kihívásként tekint rá, hogy bekerüljön Tony Pulis együttesének kezdõcsapatába.

 

 

"Amikor láttam a csapat októberi párosításait, már akkor kitûnt, hogy egymás után a Liverpool, illetve a United elleni idegenbeli mérkõzések nagyon érdekesek lesznek" - kezdte Owen a Sky Sports News-nak.

 

"Sajnos az elsõ találkozót ki kellett hagynom, de eltökélten dolgozom azon, hogy a másodikon már ott lehessek."

 

"A csapattársaim minden tõlük telhetõt megtesznek a csapatért az utóbbi idõben, úgyhogy nehéz bekerülni, de az erõnlétem egyre jobb lesz, úgyhogy nagyon izgatott vagyok az elõttem álló kihívás miatt."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!