Pulis: Sokba kerültek a hibáink

Tony Pulis szerint voltak jó pillanatai a Stoke Citynek az Old Trafford-on, de a gyenge védekezés végül kevésnek bizonyult a United támadósora ellen.


A Fazakasok edzõje jogosan lehet frusztrált, hiszen jól kezdték a mérkõzést és egy kis szerencsével (Wayne Rooney öngóljával) sikerült megszerezniük a vezetést a 11. percben. Rooney nem hagyta magát letörni az eset miatt és ez meg is látszott negyed órával késõbb, ugyanis ezúttal a jó kapuba fejelt, kiegyenlítve az eredményt. A United össze tudta szedni magát s még a szünet elõtt fordított Robin van Persie által. 

 

Ezek után Welbeck is belõtte idei elsõ gólját, de a Stoke még mindig versenyképes maradt és Michael Kightly fasztasztikus megindulása révén 3-2-re módosították az állást. A mérkõzés végeredménye végül 4-2 lett, miután Wayne újból betalált, ezúttal közelrõl.

 

Pulis csalódott volt, amiért a játékosai nem tudtak eléggé koncentrálni, azonban dicsérte hozzáállásukat és kreativitásukat. 

 

 

"Részükrõl [United] az, hogy a szünet elõtt és után 2 perccel gólt szereztek, egyszerûen lezárta a mérkõzést" - nyilatkozta a SkySports-nak.

 

"Erre még válaszolni tudtunk a második találatunkkal, de újból leültettek, amikor nekik már a negyedik gólt írták fel."

 

"Nem kapcsolhatsz ki és nem lazíthatsz a legjobb csapatok ellen, mi mégis ezt tettük ma."

 

"Tényleg csalódást keltõ az eredmény, ha azt nézzük, hogy a próbálkozásaikat milyen nagyszerûen sikerült hárítani. A gond csak az, hogy rengeteg lehetõségük volt. Mindemellett pozitívum az, ahogyan eljöttünk, harcoltunk és sikerült nekünk is helyzeteket kialakítanunk."


SkySport

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!