Crerand FA-kupa menetelés után sóvárog

A Manchester United legendája, Paddy Crerand szeretné, ha egykori klubja végigmenetelne ebben a szezonban az FA-kupában - még ha a vészmadarak félnek is a további mérkõzések okozta hatásoktól.


A Vörös Ördögök számára már így is egy mérkõzéssel több van sûrû programjukban - a most szerdai West Ham elleni újrajátszás - de Crerand kijelentette, hogy ez még a számukra jobbik eset volt azt követõen, hogy James Collins fejesgóljainak köszönhetõen közel álltak a kieséshez.

 

"Együtt utaztam vissza vonattal sok szurkolóval az Upton Parkbeli mérkõzést követõen, és sokakat megnyugvással töltött el, hogy még mindig versenyben vagyunk a kupa megnyeréséért" - írta Crerand kolumnájában a vasárnapi United Reviewban.

 

"Igazi lelkesedést láttam mindenki arcán, hogy még mindig van esélyünk újra kupagyõzelmet aratni. Csak meg kell nézni a menedzser reakcióját Robin van Persie fantasztikus késõi egyenlítõgóljánál - a fellegek felett járt akkor."

 

"Senkinek ne legyen kétsége azt illetõen, hogy a United meg akarja nyerni a sorozatot. Rendben, kibírtuk volna enélkül az újrajátszás nélkül, de rengeteg játékosunk tér vissza mostanság sérülésbõl, és nagy keret áll rendelkezésre, emellett pedig nem gondolnám, hogy egyetlen plusz kupamérkõzés túlzottan csorbítaná a csapat esélyeit a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját illetõen."

 

 

A szurkolóknak írt köszöntõjében Sir Alex ugyanebben a számban (vs. Liverpool) így szólt:

"Pihentettem néhány játékosunkat a West Ham ellen - Van Persie, Ferdinand, Carrick, Evra és Young is jól megérdemelt pihenõjüket töltötték - mert a sûrû december után folytatnom kellett a keretem forgatását, hogy mindenkit frissen tudjak tartani."

 

"A West Ham elleni újrajátszást gyorsan egy Spurs elleni idegenbeli látogatás követi, aztán reményeink szerint lesz egy negyedik forduló megmérettetésünk a kupában a Fulham vagy a Blackpool ellen, hogy egy újabb két mérkõzéses hetünk legyen a Southampton és a Fulham elleni mérkõzések elõtt. Rengeteg feladat vár még ránk, amely során reméljük mindenki jó fog majd szórakozni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!