Néma a klub a Ronaldo-pletykák kapcsán

A Manchester United ügyvezetõ-igazgatója, David Gill nem kívánta kommentálni azokat a pletykákat, miszerint Cristiano Ronaldo visszatérne korábbi klubjához.


Ronaldo hosszú távú szerzõdéssel rendelkezik a Real Madriddal, ám az utóbbi hónapok másról se szólnak vele kapcsolatban, mint bizonytalan jövõjét illetõen.

 

A portugál válogatott tervei szerint kitölti a spanyol fõvárosban 2015-ig szóló szerzõdését, de azt követõen arra lehet számítani, hogy távozni fog a Santiago Bernabeuból.

 

Sokan emlegetik, hogy az Old Trafford lehet régi-új állomáshelye, éppen ahonnan 2009-ben világrekordnak számító összegért igazolt Spanyolországba, miután már többször is kijelentette, hogy erõs érzelmi szálak fûzik a Vörös Ördögökhöz.

 

 

Sir Alex Ferguson korábban már kifejtette, egykoron megállíthatatlan játékosát tárt karokkal várják, ugyanis szerinte Ronaldo olyan játékos, akinek bármely csapatban helye lenne.

 

Ezáltal úgy tûnt, a Manchester United beszáll a játékos megszerzéséért vívott csatába, ha az megszerezhetõvé válna, ám most David Gill tiszta vizet öntve a pohárba tagadta az eféle pletykákat, és elmondása szerint csak a szurkolók egykori kedvencének jelenlegi klubja ellen vívandó Bajnokok Ligája nyolcaddöntõre koncentrálnak ebben a pillanatban.

 

"Õ egy fantasztikus játékos, de a következõ két és fél évben még Madridba köti a szerzõdése" - kezdte az ügyvezetõ-igazgató a Sky Sports News HD-nek.

 

"Már nagyon várjuk, hogy újra nálunk üdvözölhessük, március elején nagyszerû fogadtatásban lesz része az Old Traffordon, de semmi többet nem tudok ezzel kapcsolatban mondani."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!