Átigazolás Center - 2013.aug. 26. - szept. 1.

Egyre biztosabb Fellaini és Herrera érkezése, Baines még kérdéses.


2013. szeptember 1.
 


Marouane Fellaini, Leighton Baines: az Express információi szerint a Vörös Ördögök közel kerültek a két evertoni leigazolásához, akikért 40 millió fontot adnak a liverpooli Kékeknek. Eközben a The People arról számolt be, hogy egyelõre Baines leigazolása nem biztos, ellenben Fellaini 36 millió font ellenében az Old Traffordra költözik, valamint a klub egy évre kölcsönadja Jesse Lingardot a Stolverkosoknak.

Ander Herrera: a vezetõ baszk lap, a El Correo szerint a középpályás a Vörös Ördögökhöz szeretne igazolni, míg a United kifizetné a kivásárlási árát, így egyre valószínûbb, hogy a játékos a holnapi nap során aláír a manchesteriekhez.

 

 

2013. augusztus 31.

 

Fabio Coentrao: a Marca szerint a United leigazolná a Real Madridnál mellõzött portugált, akiért 20 millió eurót adnának a Vörös Ördögök.

 

Alex Büttner: a játékos ügynöke elmondta, a holland védõ akár a Celtic csapatánál is kiköthet és kölcsönben egész szezont ott játszhatja. (BBC Scotland)

 

Daniele De Rossi: "Lekésett a Manchester United De Rossi megvételérõl" - jelentette ki Rudi Garcia, az AS Roma menedzsere, miután elutasították a Manchester United 12 millió eurós ajánlatát. Garcia elmondta, hogy az olasz középpályás helyzete bizonytalan volt a nyár elején, de jött egy fordulópont, amely után azt mondták, "nem eladó többé" a középpályás. (goal.com)

 

Ander Herrera: spanyol források szerint David Moyes hajlandó lesz kifizetni a játékos 36 millió eurós kivásárlási árát.

 

Fellaini: David Moyes visszautasíthatatlan ajánlatot készül tenni az utolsó pillanatban az Evertonnak a belga középpályásért.

 

 

2013. augusztus 30.

 

Daniele De Rossi: David Moyes 10 millió fontos ajánlatot tett az AS Roma csapatának az olasz középpályásért, azonban az elsõ próbálkozást elutasította a római gárda. Moyes várhtóan újabb ajánlatot készül tenni De Rossiért. (Corrierre della Serra)

Kaka: a Real Madrid 31 éves játékosa tegnap kijelentette, távozni kíván a királyi gárdától és errõl a klubja is tud. Az Arsenal és a Manchester United is középpályást keres a nyár során, de a hírek szerint a brazil egykori klubja, az AC Milan is szívesen látná soraiban korábbi játékosát.

 

Fellaini, Baines: az Everton visszautasította a United második, 38 millió fontos ajánlatát is. A liverpooliak ugyanis 50 millió fontot akarnak a két játékosért.

Ander Herrera: a Cadena Cope spanyol rádió információja szerint a United 30 millió eurós ajánlatot tett a Bilbao 24 éves középpályásáért, amit a klub elutasított, ragaszkodva a 36 millió eurós kivásárlási záradékhoz.

 

 

2013. augusztus 29.

Javier Hernandez: a Tottenham csapata szeretné megszerezni a mexikói támadót, akiért 15 millió fontot fizetne Villas-Boas. (Mirror)

 

Fellaini, Baines: a United emeli ajánlatát, a legfrissebb hírek szerint 38 millió fontot is megadna Moyes a két korábbi játékosáért. Fellaini a hírek szerint még a hétvége elõtt aláírhat a Vörös Ördögökhöz, de Roberto Martinez nem szeretne megválni Leighton Bainestõl, aki azonban a Bajnokok Ligájában szeretne játszani és kérte, engedje el õt a klub a bajnokhoz. (Mirror)

 

 

2013.augusztus 28.

 

Leighton Baines: az Independentben megjelent hír szerint a védõ kérte menedzserét és klubja elnökét, engedjék el õt a Manchester Unitedhez.

Nani: olasz lapértesülések szerint a United elfogadta a Juventus 11 millió fontos ajánlatát a szélsõért. (SportsDirectNews)

 

Daniele de Rossi: információk szerint David Moyes továbbra is érdeklõdik az AS Roma kiválóságáért.

 

Marouane Fellaini: a Metro úgy tudja, a United és az Everton megegyezett egymással a középpályás megvételének feltételeirõl. A hír szerint 20 millió fontot fizet a manchesteri klub, amely 24 millió fontig kúszhat fel késõbb.

 

David Luiz: David Moyes 30 milliós ajánlatot készül tenni a Chelsea-nek a védõért, akit a nyáron a Barcelona is szeretett volna megszerezni. (Mirror)

 

 

2013. augusztus 27.

 

Marouane Fellaini: a United egy új ajánlatot készül tenni az Evertonnak, ezúttal már csak a középpályásért - Bainesért nem. Az információk szerint 20-25 millió fontos ajánlat mehet a liverpooli Kékek felé az elkövetkezendõ 24 óra során, miközben az Everton a wigani James McCarthy-val pótolná Fellainit, akit pedig Nick Powell válthat a Laticsnál ebben a szezonban. (Mirror)

Gareth Bale: a mai Sun arról ír, hogy a United 40 millió fonttal többet, 125 millió fontot ajánl majd a Tottenhamnek a walesi támadóért.

Eliaquim Mangala: David Moyes az elõzõ héten megfigyelõket küldött Portugáliába, hogy információkat kapjon a fiatal védõrõl, akit a Chelsea és a Barcelona is kiszemelt magának. (Sportsmole)

Mesut Özil: Manu Sainz, az AS újságírója szerint hamarosan létrejöhet a német játékos átigazolása a Manchester Unitedhez.

Wayne Rooney: miközben Jose Mourinho szeretné megtudni, hogyan döntött jövõjérõl a csatár, a Daily Starban megjelent hír szerint Arsene Wenger magabiztos abban, hogy sikerül megszereznie a támadót az átigazolási idõszakban.
 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!