Pogba a nyáron távozhat

A legfrissebb spanyol értesülések szerint a francia játékos a nyáron elhagyná az Old Traffordot.


Paul Pogba nemrég a Real Madriddal kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy szívesen dolgozna együtt Zinedine Zidane-al. A pletykák hamar fel is röppentek a spanyol fővárosban, akik szerint a francia játékos a nyáron el szeretné hagyni a Manchester Unitedet.

 

Az idei szezon első felében, azaz Jose Mourinho irányítása alatt a középpályás eléggé szenvedett a csapatnál, ekkor szóba is hozták a Barcelona csapatával. Mourinho távozása óta, viszont megváltoztak a dolgok, ennek ellenére a játékos úgy érzi, hogy változásra van szüksége, legalábbis a pletykák szerint. Az értesülések szerint Spanyolországból és Olaszországból is érkeztek már megkeresések a számára.

 

A játékos ügynöke, Mino Raiola már azon dolgozik, hogy ügyfelét elhozza a csapattól, ahová a szerződése 2021 júniusáig köti. A hírek szerint a játékos már vissza is utasította a hosszabbítással kapcsolatos ajánlatokat.

 

 

Úgy tűnik, hogy a Unitednek igen komoly ajánlatot kell letennie az asztalra, hogy a világbajnok játékost maradásra bírja. Pogba jelenleg 298 ezer eurót keres hetente, vagyis 16 millió eurót évente.  Amennyiben viszont nem sikerül megállapodásra jutniuk a feleknek, akkor a Vörös Ördögöknek 2020 nyaráig el kell adniuk a játékost, ha nem szeretnék, hogy egy évvel később ingyen távozzon.

 

Amennyiben a játékosnak nem sikerül a Zidane által vezetett Real Madridhoz igazolni, akkor a Juventus szívesen látná újra a soraiban. A Diario AS értesülései szerint az olasz klub már komoly lépéseket is tett ennek érdekében.

 

Úgy tűnik, hogy a két gigász klub fog versengeni a 26 éves játékos kegyeiért, amelyek közül ebben az esetben a Juventus tűnik esélyesebbnek, hiszen sokkal jobb kapcsolatot ápol Mino Raiolával, mint Florentino Perez. A Football Leaks értesülései szerint Raiola 48 millió eurót zsebelt be, amikor Pogba három éve a Juventusból a Unitedhez igazolt.


AS

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!