Csapathírek a városi derbi előtt

Anthony Martial megfelelő erőnléti állapotban lesz ahhoz, hogy valamilyen szerepet vállalni tudjon a szombati manchesteri derbin, állítja Ole Gunnar Solskjaer.


A 24 éves játékos kihagyni kényszerült az Aston Villa elleni 2-2-es döntetlenre végződött bajnokin elszenvedett sérülése miatt a Tottenham Hotspur 2-1-es legyőzésével végződött szerda esti hazai rangadót, de a norvég menedzser szerint az Etihad Stadiumban már újra számíthat rá, még ha csak csereként is.

 

"Reményeink szerint Anthony bevethető lesz, a mérkőzés bizonyos részében mindenképpen. Abban nem vagyok biztos, hogy kezdeni tud majd" - kezdte Ole.

 

 

Paul Pogba, aki emlékezetes módon duplázni tudott a United legutóbbi városi rivális elleni, 3-2-es idegenbeli győzelme során 2018 áprilisában, továbbra is szeptemberi bokasérüléséből lábadozik.

 

A francia középpályás már közelebb van visszatéréséhez, amelyet megerősít az is, hogy Solskjaer szerint valamilyen szerepet már képes lesz vállalni a sűrű ünnepi időszak során.

 

"Nem, Pogba valószínűleg nem lesz hadra fogható" - tette hozzá.

 

"Arra számítunk, hogy amint lehet, azaz a lehető leggyorsabban, újra köztünk lehet. Már füves pályán edz. Korábban azt mondtam, hogy még 2019-ben visszatérhet, úgyhogy egyértelműen abban reménykedek, hogy még az új év előtt újra láthatjuk."

 

Ole nem tett említést egy másik középpályásáról, Nemanja Maticról, akinek esetleges hétközi visszatérésről is szó esett, de Scott McTominay 90 percet töltött a pályán a Spurs ellen azt követően, hogy három és fél hétig sérülés miatt nem volt bevethető.

 

Eközben a hosszabb távú hiányzók, úgy mint Eric Bailly, Tim Fosu-Mensah és Diogo Dalot keményen dolgoznak az Aon Training Complexben, hogy újra számításba lehessen venni őket.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!