Mino Raiola reagált a vádakra

Mino Raiola tagadta a vádakat, miszerint elbizonytalanította megjegyzéseivel a Manchester Unitedet, mikor Paul Pogba jövőjével kapcsolatban nyilatkozott múlt év decemberében.


Mino Raiola szerint marhaság az, hogy elbizonytalanította volna a Manchester Unitedet azzal, hogy azt nyilatkozta, Paul Pogba ideje lejárt a klubnál.

 

Az ügynök interjút adott Olaszországban a United utolsó, Leipzig elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésének előestéjén, ahol azt mondta, hogy a csapatnak el kell adnia Pogbát nyáron, képviseltjének csapatot kell váltania.

 

Egy nappal később a United kiesett a Bajnokok Ligájából, miután 3-2-re kikapott a Leipzig együttesétől és Raiola tűzvonalba került ügyfelével kapcsolatos zavaró és provokatív megjegyzései miatt.

 

Azóta Pogba formája hihetetlen változáson ment keresztül a Unitednél mielőtt megsérült volna, a menetelésnek köszönhetően Ole Gunnar Solskjaer csapata egy ideig még a tabella élére is felállhatott.

 

Raiola bizonygatta, hogy itt a bizonyíték arra, hogy egykori megjegyzése nem okozott kárt a klubnak, továbbá hiszi, hogy Pogba és Solskjaer túlságosan tapasztaltak már ahhoz, hogy egy ilyen megnyilvánulás elvonja a figyelmüket.

 

"A tények is azt igazolják, hogy a nyilatkozatot követően a legjobb időszakát élte a klub a szezonban" - nyilatkozott a BBC Sportnak azután, hogy arról kérdezték, befolyásolta-e a csapatot véleményével.

 

 

"Láttam mi történt, ezért elmondtam a véleményemet Olaszországban egy interjú keretein belül, de most nem akarok erről beszélni, megtartom a saját és a játékosaim véleményét és innentől a normális válaszom az lesz, hogy 'nem tudom' vagy, hogy 'nem beszélek a piaci helyzetekről'."

 

"Én csak kifejtettem a véleményemet, nem akartam problémát okozni. A vélemény nagyon egyszerű volt, nem gondolom, hogy ezzel bárkit nehéz helyzetbe hoztam, mert azóta fantasztikus szezont megy a csapat, volt egy idő, hogy a tabella élén is álltak, szóval ez marhaság."

 

"Olyan játékost, mint Pogba és amilyen Solskjaer is volt, aki mindent megnyert életében, tényleg elbizonytalanítaná az, amit Mino Raiola mond? Nahát, ha tényleg rendelkezem ilyen hatalommal, akkor a FIFA már nem létezne, ebben biztos vagyok."

 

"De nem akarok többet erről beszélni, ez nem az a pillanat, amikor a piacról beszélhetünk, unalmassá teszi kicsit az életet, de olyan amilyen."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!