Ole: Pogba törődik a Uniteddel

Ole Gunnar Solskjaer hiszi, hogy Paul Pogba "törődik" a Manchester Uniteddel, az új szerződéséről pedig már folynak a tárgyalások.


Pogba csütörtökön este az AC Milan ellen első mérkőzésén léphetett pályára azóta, hogy februárban megsérült egy Everton elleni bajnokin, visszatérése pedig annyira jól sikerült, hogy a félidőben csereként beállva győztesgólt szerzett, amely összesítésben továbbjutást jelentett a Vörös Ördögök számára az Európa-liga nyolcaddöntőjéből.

 

A francia válogatott játékos egyértelműen eddigi pályafutása legjobb szezonját produkálja a United mezében, jövője azonban továbbra is bizonytalan, miután jelenleg érvényes szerződéséből már csak egy év van hátra.

 

Solskjaer a vasárnapi, Leicester City elleni FA-kupa negyeddöntő előtt nyilatkozva ismét elhessegette azokat a pletykákat, hogy Pogba a nyáron elhagyhatja az Old Traffordot annak elkerülése érdekében, hogy egy évvel később ingyen távozzon és elismerte, hogy ha a világbajnok játékos egészséges és boldog, akkor igazán nagy értéke a klubnak.

 

 

"Szerintem a csapatban mindenki, így Paul is csak arra koncentrál, hogy olyan jól teljesítsen a szezonban, ahogy csak tud" - kezdte a norvég menedzser.

 

"Nem gondolom, hogy bármilyen energiát is fecsérelne a spekulációkra."

 

"Természetesen vannak köztünk egyeztetések és tárgyalások. Amikor úgy látod Pault játszani, ahogyan tette azt a Milan ellen és látod újra edzésbe állni, az megmutatja, hogy mennyire törődik velünk, mennyire élvezi a játékot és mennyire sokat profitálhatunk abból, ha közénk tartozik."

 

"Még meg kell látnunk, hogy mennyit lesz képes játszani [vasárnap]. Nem vagyok biztos benne, hogy 90 percet tud vállalni, vagy a kezdőcsapat tagjaként tud pályára lépni, de láthattuk, hogy csereként milyen hatással tudott lenni ránk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Leicester City - Manchester United

FA-kupa negyeddöntő, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!