Raiola: Van esély Pogba torinoi visszatérésére

Paul Pogba ügynöke, Mino Raiola szerint a Manchester United középpályása szerződése jövő nyári lejártával visszatérhet a Juventushoz, állítja több olasz hírforrás.


A Corriere dello Sport a szuperügynök pénteki, olasz Rai Sport tv-csatornának adott interjúja szavait idézte annak kapcsán, hogy a United a nyár óta tárgyalásban áll a 28 éves játékossal szerződés hosszabbítása ügyében.

 

Raiola állítólag így nyilatkozott:

"Pogba szerződése jövőre lejár. Tárgyalni fogunk a Manchester Uniteddel és majd meglátjuk."

 

"Az biztos, hogy Torino továbbra is ott van a szívében és számára ezek a dolgok nagyon fontosak. Meg van a lehetősége a Juventusba való visszatérésének, de ez a Juve-n is múlik."

 

A hét elején a Sky Sports News még arról számolt be, hogy Pogbat lenyűgözte a Manchester United nyári átigazolási piacon nyújtott tevékenysége és minden korábbinál nyitottabb arra, hogy meghosszabbítsa szerződését a klubbal, a Paris Saint-Germain nyári érdeklődése ellenére is.

 

Raiola szerint azonban a Juventus továbbra is lehetőséget jelenthez ügyfele számára, akiknél négy év alatt 124 mérkőzésen lépett pályára és éppen a Unitedtől igazolt oda a 2011/12-es szezonban, miután csak három mérkőzésen játszhatott a felnőtt csapatban.

 

Pogba négy bajnoki címhez segítette a Zebrákat a Serie A-ban, emellett pedig két-két alkalommal megnyerte a csapattal az olasz kupát és szuperkupát is és Bajnokok Ligája döntőt is játszottak, mielőtt 2016-ban 89.3 millió fontért visszatért az Old Traffordra.

 

Állítólag a Real Madrid is érdeklődne a világbajnok játékos megszerzéséért, akivel januárban akár előszerződést is köthetnek, ha manchesteri hosszabbítása elmarad.

 

Úgy tudni, hogy a tárgyalások folytatódni fognak Pogba képviselői és a United vezetősége között jövője kapcsán és bár döntés még nem született, Cristiano Ronaldo, Raphael Varane és Jadon Sancho leigazolása erősítheti benne azt a döntést, hogy hosszabbítson Manchesterben.

 

Ole Gunnar Solskjaerral, az edzői stábbal és játékostársaival továbbra is kiváló kapcsolatot ápol.

 

 

A norvég menedzser hiszi, hogy Cristiano Ronaldo klubhoz való visszatérése hozzásegítheti a Manchester Unitedet, hogy újra visszatérjenek a győzelem útjára és egyben meggyőzheti Pogbat, hogy hosszú távra kötelezze el magát a Vörös Ördögökhöz.

 

Amikor Pogba szerződése jelenlegi állapota kapcsán kérdezték, Solskjaer így felelt:

"Rajtunk múlik, hogy tudunk-e megfelelő eredményeket elérni és bizonyítani tudjuk-e, hogy képesek vagyunk trófeákat nyerni."

 

"Szerintem mindenki győzni akar, aki aláír a Manchester Unitedhez és részese akar lenni a klub sikereinek."

 

"Az a világ legvarázslatosabb érzése, ha az ember egy győztes Manchester United része lehet."

 

Ole hiszi, hogy a klub nyári átigazolási piacon bemutatott tevékenysége olyan keretet biztosít számára, amellyel minden fronton harcban lehetnek a szezon során.

 

"Az biztos, hogy elég csalódás ért már bennünket, de voltak nagy pillanataink is."

 

"Ez a csapat sokat ért és fejlődött az elmúlt néhány szezon során. A megérkezésem óta mindig is az volt a terv, hogy három év alatt jussunk el arra a szintre, amikor egy tapasztalattal és nagy minőséggel megáldott kerettel rendelkezünk, amely képes harcban állni a végső győzelmekért."

 

"Az olyan játékosokkal, mint David (De Gea), Harry Maguire, akik már néhány éve itt játszanak, van egy tapasztalat gerince a csapatunknak, amelyhez a nyáron Raphael és Cristiano is csatlakozott."

 

"Ők nem az utolsó elemek voltak a kirakósban, ilyen soha nincsen, de az érkezésük olyan dolog, amelyet meg kellet lépni addig, amíg nem sikerül nyernünk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!