Pogba megjósolta Martial válogatottbeli visszatérését

Paul Pogba már hetekkel ezelőtt támogatta Manchester Unitedbeli csapattársát, Anthony Martialt abban, hogy ott legyen a francia válogatott jövő évi világbajnoki keretében.


Martialt azt követően hívta be újra a Wales elleni hazai, illetve a Németország elleni idegenbeli barátságos mérkőzésekre készülő keretébe Didier Deschamps szövetségi kapitány, hogy a Manchester Unitednél egymást követő két hónapban választották meg a hónap legjobb játékosának.

 

Még az FC Basel elleni Bajnokok Ligája mérkőzés előtt, amelyen olyan térdín sérülést szenvedett, hogy már két hónapja nem állhat csapata rendelkezésére, Pogbát arról kérdezték, vajon képes lesz-e visszaszerezni helyét a Kékek keretében Martial, annak ellenére, hogy hatalmas harc folyik minden egyes helyért Deschampsnál.

 

"Biztos vagyok benne, hogy vissza fog térni" - kezdte akkor Pogba a MUTV-nek.

 

 

"Biztosan állíthatom, hogy ő nagyon jó, és remek felkészülési szezonon van túl. Már a szezon kezdetén rengeteget lendített a csapaton."

 

"Anthony egy nagyon nagy tehetség. Ő egy tehetséges játékos - az egyik legjobb játékos, akivel valaha együtt edzhettem és játszhattam. Még mindig nagyon fiatal és fejlődni fog. A rengeteg fejlődéssel pedig az fog együtt járni, hogy egyre többször láthatjuk majd az igazi Anthonyt játszani."

 

Pogba jóslata tehát valósággá vált, Martial pedig hazája soron következő két mérkőzésén bizonyíthat, mielőtt az Old Traffordra visszatérve a Newcastle United ellen készülhetne.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!