Változhat Pogba pozíciója

A Manchester United középpályása, Paul Pogba pozíciója megváltozhat, miután Ole Gunnar Solskjaer taktikai cselre készül a világbajnok középpályás részvételével.


Pogba a válogatott szünet során Franciaország mindkét, Moldva és Izland elleni Európa-bajnoki selejtezőjén pályára lépett, és jól is teljesített hazája színeiben.

 

Ole úgy érezte, ő egyike volt azon játékosainak, aki a fokozott válogatottbeli igénybevétel következtében valószínűleg kimerült a Watford elleni bajnoki során, bár a klub akadémiájának neveltje így is hozzájárult csapata 2-1-es sikeréhez, és ezzel a top 4-be jutáshoz létfontosságú 3 pont megszerzéséhez.

 

Pogba sokkal visszavontabb szerepkörben szerepelt a válogatottban, és több mint, képes hátrébb játszani, menedzsere pedig úgy érzi, ez egy jó opció lehet a hatékonysága növelésére az elkövetkezendő időszakban. Ettől függetlenül balra húzódva, vagy 10-es szerepkörben is kulcsszereplő tud lenni.

 

 

"Paul fontos számunkra" - kezdte mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján a norvég szakember.

 

"Ma nem tudtuk megtartani a labdát és ahogy mondtam, talán 50-50 százalék volt a labdabirtoklási arány, ami hazai környezetben kissé kiábrándító."

 

"De Paul az elmúlt két hetet a csapattól távol töltötte és két mérkőzésen is szerepelt a francia válogatottban. Természetesen ott egy kissé visszahúzódva játszik, ez pedig olyan dolog, amelyen el kell gondolkodnunk ahhoz, hogy jobban részt tudjon venni a játékban és diktálni tudja a mérkőzés tempóját számunkra."

 

"Ez mérkőzésről-mérkőzésre változik. Ahogyan látható, Paul mindkét szerepkörben képes megállni a helyét. Tud támadni és védekezni is."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!