Ole: Pogba eltökélt, hogy a Unitednél legyen sikeres

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer agyondicsérte Paul Pogbát pénteki mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatóján és elárulta, a francia középpályás nagyon motivált azt illetően, hogy sikeres legyen a klubbal.


Vegyes hét áll a világbajnok játékos mögött, hiszen míg szerdán este vesztes csapat tagja volt a Manchester City elleni városi derbin, addig csütörtökön pedig beválasztották a 2018/19-es szezon PFA Év csapatába.

 

Solskjaert az Aon Training Complexben kérdezték a vasárnapi, Chelsea elleni bajnoki előtt, ahol sokatmondóan beszélt a United akadémiájának egykori nevelésének jövőjéről, a Unitedben való teljesítményére nehezedő nyomásról és vezetői képességeiről.

 

"A futballban semmit sem lehet biztosra venni" - kezdte a norvég menedzser, amikor Pogba jövőjéről kérdezték.

 

"De igen, szerintem Paul a következő szezonban is itt lesz. Biztosíthatok róla mindenkit, hogy most is nagyon eltökélt a Man United sikereit illetően."

 

Riporterek Solskjaer véleményét a csapat 6-osának teljesítményét érő, gyakran extrém reakciók kapcsán is kikérték.

 

 

"Ezt az általa képviselt szint vonja maga után" - magyarázta.

 

"Helyzeteket dolgoz ki, gólokat szerez, rengeteget dolgozik - a média, a szurkolók és mindenki viszont azt kérdezi: tudna ennél jobban is teljesíteni?"

 

Ole arra is rámutatott, Pogba miként járult hozzá a Vörös Ördögök szezonbeli produkciójához - amely számszerűsítve 16 gólt és 11 asszisztot jelent - és milyen kvalitásokkal rendelkezik, mint ember.

 

"Paul fantasztikusan teljesít számunkra, a mérkőzéseken pedig azt is láthatjuk, hogy milyen ember is ő valójában."

 

"Ő egy húsvér ember. Ember, mi pedig mindannyian hasonlóak vagyunk azt illetően, hogy mindig jobb és jobb teljesítményre akarjuk sarkallni."

 

"Vezér az öltözőben és a pályán is a csapatnál."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!