Ole a Pogba-helyzetről

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer dicsérte középpályását, Paul Pogbát és eloszlatta a jövőjével kapcsolatos találgatásokat.


A perthi sajtótájékoztatóján újságírók kérdéseire válaszolva hosszan taglalta világbajnok játékosa helyzetét a norvég menedzser, ugyanis az elmúlt hetekben naponta jelentek meg olyan cikkek, amelyek manchesteri távozásáról szóltak.

 

"Hosszú volt a nyár, nemde?" - viccelődött Ole.

 

"Rengeteg pletyka és találgatás látott napvilágot az összes, vagy legalábbis a legtöbb játékosunk kapcsán, ahogyan a potenciális érkezőkről is sok hír szólt. Számomra minden a megszokott mederben haladt. Amikor a Manchester Unitednél dolgozol, akkor számítanod kell arra, hogy ilyen dolgok felmerülnek a nyár folyamán."

 

 

"Paul sosem adott számomra okot aggodalomra. Keményen dolgozik, amikor a pályán van. Profi, igazán professzionális a hozzáállása és ő egy büszke fiú. Még van hátra néhány év a szerződéséből, az én megítélésem szerint pedig fantasztikusan teljesít, mióta újra edzésbe állt."

 

Pogba 2021-ig rendelkezik érvényes szerződéssel az Old Traffordon, Solskjaer pedig igyekezett kihangsúlyozni, hogy a klub eddig még egyetlen ajánlatot se kapott az akadémián nevelkedett játékosáért.

 

"Amennyire tisztában vagyok vele, eddig a pillanatig még egyetlen egy játékosunkért se érkezett vételi ajánlat egyetlen csapattól sem" - tette hozzá.

 

"Úgyhogy nincs okunk sem Paul, sem más, hosszú szerződéssel rendelkező játékosunk kapcsán sem nyilatkozni bármit is. Mi vagyunk a Manchester United, nem kell játékosokat eladnunk. Nem ülhetek itt és beszélhetek mindig Paulról és hogy az ügynökök mit mondtak."

 

"Természetesen kapcsolatban voltam Paullal [a nyári szünet folyamán]. Beszéltem Paullal, ahogyan Rommal, Rashyvel és Jessevel is... többé-kevésbé mindegyik játékosunkkal beszéltem a nyáron. Ahogyan mindig, ilyenkor is tartom velük a kapcsolatot."

 

"Paul egy igazán remek fickó. Ő egy valódi profi. Soha nem volt vele semmilyen probléma. Aranyból van a szíve."

 

A norvég szakember utalást tett arra, hogy a média "tematizálja" a közvéleményt bizonyos játékosok kapcsán, amiatt, hogy a héten azt kürtölték világgá Pogba elmérgesedett vitát folytatott Jesse Lingarddal Perthben.

 

 

Solskjaer ennek kapcsán így folytatta a jelenlévő újságíróknak:

"Jesse és Paul sétálgattak tegnap, amit úgy mutattak be, mintha a két fiú verekedett volna. Tudom, hogy Önök azért vannak itt, hogy történeteket és újságokat adjanak el, de itt semmi nem történt. Nincsen egyáltalán semmilyen probléma a fiúk között. Ők mindketten profik, a felkészülési szezon pedig nagyon, de nagyon jól sikerült eddig."

 

"Azért vagyok itt, hogy az egész csapatról, a felkészülési időszakról és a következő szezonról beszéljek. De amit meg kell hogy említsek az az, hogy Paul soha nem vonta ki magát a csapatból. Ő mindig játszani akar. Mindig a legjobb teljesítményét akarja nyújtani, mást vele kapcsolatban nem tudok megemlíteni."


Manutd.com & Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!