Ole: A szurkolók nem fordulnak Pogba ellen

Ole Gunnar Solskjaer arra számít, hogy a Manchester United szurkolók örömmel köszöntik majd Paul Pogbát a következő szezonban is az Old Traffordon, a játékos bejelentett távozási szándéka ellenére.


Pogba ügynöke, Mino Raiola ebben a hónapban nyilatkozta, hogy "folyamatban van" ügyfele Manchesterből való távozásának előkészítése, de a középpályás azóta is folyamatos játéklehetőséget kap Ole Gunnar Solskjaertól a manchesteriek nyári felkészülési túrájának keretében.

 

Az előző szezon utolsó, Old Traffordon rendezett mérkőzésén több szurkoló is nyilvánosan sértegette a francia világbajnokot, de Solskjaer elmondása szerint a 26 éves saját nevelés nem fog rossz fogadtatásban részesülni, amikor az új szezonra visszatérnek Manchesterbe.

 

"A szurkolóink tudják, hogy Paul mit adott ennek a klubnak és mi mit vagyunk képesek adni neki" - mondta Solskjaer mai sajtótájékoztatóján.

 

"Természetesen van egy hangos kisebbség."

 

"Paul viszont abszolút kimagaslik a csapatból a hozzáállásával, ezt én és a játékostársai is megtudják erősíteni. Egy másodpercre se jelentett problémát. Mi csak hálásak lehetünk, ha úgy teljesít, ahogyan eddig tette."

 

 

Tegnap látott napvilágot az az értesülés a Sky Sports News jóvoltából, hogy Ed Woodward, a Manchester United ügyvezető alelnöke Angliában marad és nem csatlakozik a csapat felkészülési túrájához, ezzel is elősegítve az új nyári igazolások létrejöttét.

 

A Vörös Ördögök eddig Daniel Jamesszel és Aaron Wan-Bissakaval erősítették meg keretüket, de a Leicester City és az angol válogatott belső védőjével, Harry Maguire-rel kapcsolatban nem sikerült dűlőre jutniuk klubjával.

 

Mellette még gyakran hallani a Newcastle és a Sporting Lisszabon középpályásairól, Sean Longstaffról és Bruno Fernandesről is, de esetükben sem tudtak a manchesteriek érdemi haladást felmutatni.

 

Solskjaer fenntartja azon álláspontját, hogy nem "frusztrálja" a nyári érkezők csekély száma.

 

"Hiszek ezekben a játékosokban" - tette hozzá.

 

"Biztos vagyok benne, hogy jól tudunk majd teljesíteni, rövid és hosszú távon is. Ha dolgozunk valamin, akkor az azt jelenti, hogy felismertünk valamit, amiben fejlődhetünk."

 

"Hogy ez így lesz-e vagy sem, azt majd meglátjuk."

 

"Bármely játékos számára időbe telne az, hogy alkalmazkodjon a Manchester Unitedhez - leszámítva engem, mert nekem 6 perc alatt sikerült."

 

"Türelmesnek kell lennünk, ez egy hosszú folyamat és nagyon fontos, hogy a megfelelő játékosokkal tudjunk erősíteni."

 

"Ha felborítasz egy gátat futás közben, akkor nem léphetsz át egy másik pályára. Nincs bennem semmilyen frusztráló érzés."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!