Scholes a tapasztalt játékosokat kritizálja

Paul Scholes a hétvégi, Southampton elleni bajnoki után három idősebb játékos teljesítményével is különösen elégedetlen volt.


Már három mérkőzésesre nyúlt a Vörös Ördögök nyeretlenségi sorozata a szombati, St. Mary's-ben elért remi következtében.

 

Ole Gunnar Solskjaer ismételten egy fiatalokkal teletűzdelt kezdőcsapatot állított ki, amelyben helyet kapott Aaron Wan-Bissaka, Scott McTominay, Andreas Pereira, Daniel James és Marcus Rashford is.

 

Scholes azonban nem a fiatal játékosokat okolja az eredményekért, sokkal inkább a norvég menedzser tapasztalt harcosaiban látja a pontvesztés okát - különösen Paul Pogbára, Nemanja Maticra és Ashley Youngra gondolva.

 

"Nem a fiatal játékosok miatt vagyok csalódott, hanem inkább a tapasztaltak okán" - kezdte a kétszeres Bajnokok Ligája győztes egykori középpályás a Premier League Productionsnek.

 

 

"Matic a beállása után folyamatosan eladta a labdákat, ahogyan Ashley Young is, azt pedig megszámolni se tudom, hogy Paul Pogba hányszor veszített labdákat. Ezek azok az idősebb játékosok, akikre a fiatalok felnéznek és példaként tekintenek."

 

"Szerintem már most szinte le lehet írni a Unitedet a következő két évre, ugyanis ennél a csapatnál négy-öt átigazolási időszaknak el kell telnie, mire Ole Gunnar Solskjaer mindenkitől megszabadul, akitől szeretne, addig pedig a Manchester City, a Liverpool, a Chelsea és a Tottenham mögött lesznek."

 

"Azt gondolom, hogy ez egy olyan United jelen pillanatban, amelynél türelmesnek kell lenni a fiatal játékosokkal, de ezzel együtt a tapasztaltabbaknak pedig előrébb kellene lépniük."

 

"Egymás után láthattuk, hogy mennyi hibát vétettek a tapasztalt játékosok, ilyen csapatba pedig nehéz a fiataloknak beilleszkedni."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!