Ole: Pogba már nagyon szeretne játszani

Paul Pogba mindent megtesz azért, hogy visszatérhessen a Manchester Unitedbe, állítja menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer.


A francia középpályás ebben a szezonban csak nyolc mérkőzésen léphetett pályára múlni nem akaró bokaproblémája okán, amelyet január elején meg is kellett műteni, de a norvég menedzser elmondása szerint Pogba már alig várja, hogy újra a pályán lehessen.

 

"Paulnak katasztrofális szezonja van a sérülések terén és már eszeveszettül szeretne játszani" - mondta Solskjaer az Aon Training Complexben.

 

"Ha van egy dolog, amit tudok Paulról, akkor az az, hogy imád futballozni, edzeni és folyamatosan csak ezek járnak a fejében."

 

"Minden sérült játékos alig várja, hogy visszatérhessen a pályára, mert az szabaddá tesz. Fájdalommal játszott, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy amikor fájdalom és sérülés mentes lesz, akkor újra élvezni fogja a játékot."

 

Solskjaer keddi sajtótájékoztatója korábbi részében elárulta, hogy a világbajnok játékos lábáról már levehette a gipszet és hamarosan újra füves pályán végezhet edzéseket.

 

Amikor arról kérdezték, hogy Pogba eltökélt-e illetve arra koncentrál-e, hogy visszatérjen és segítse csapatát, Ole egyértelmű választ adott.

 

"Azt látom, hogy ez a srác torkig van a sérülésekkel és minden áron futballozni akar. Igen, Paul mindig is igazi profi volt" - tette hozzá.

 

"Nincsen semmilyen kétségem azt illetően, hogy visszatérését követően újra élvezni fogja a játékot."

 

 

Pogba visszatérésének lehetősége, karöltve Scott McTominay-jel, nagy erősítést jelenthet majd a Vörös Ördögök középpályájának a szezon utolsó etapjára.

 

De Ole szerint nagy versenyhelyzet fog kialakulni a kezdőcsapatbeli helyekért, tekintve, hogy a duó hiányában miként szerepelt Fred és Nemanja Matic a csapatban.

 

"Ez egyértelműen nagy segítségünkre lesz majd. Ők nagyon jól játszottak, fontos volt az ő teljesítményük számunkra. Scott fantasztikus szezont produkált a sérüléséig, Paul pedig már korábban is bizonyította, hogy milyen jó játékos, ez pedig segíteni fog."

 

"Fred és Nemanja egészen lenyűgözőek voltak az elmúlt néhány hónap során, ugyanis minden egyes mérkőzésen játszaniuk kellett. Szerintem nekik is lesz egy-két szavuk ahhoz, hogy ha mások el akarják foglalni a helyüket, ugyanis ők is játszani akarnak a továbbiakban is."

 

Matic jelenleg érvényes szerződése a nyár folyamán lejár, de Solskjaer megerősítette, hogy a klub tárgyalásban áll a 31 éves szerb játékossal a hosszabbításról.

 

"Nemanja a legjobb futballjával rukkolt elő azóta, hogy a csapathoz kerültem, úgyhogy számomra ő egy igazi profi. Igen, tárgyalásban állunk vele a folytatásról."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!