Raiola kapcsolatba lépne Ole-val Pogba kapcsán

Mino Raiola azt tervezi, hogy "felveszi a kapcsolatot" Ole Gunnar Solskjaerral és kijelentette, nincs harag a felek között az ügynök Paul Pogbával kapcsolatos nyilatkozata miatt.


A francia világbajnok középpályást képviselő Raiola hétfőn közösségi oldalán fakadt ki, hogy Pogba nem "tulajdona" sem neki, sem pedig Solskjaernak, miután a norvég menedzser korábban azt nyilatkozta: "Paul a mi játékosunk, nem pedig Minoé."

 

Solskjaert hétfőn este, a Chelsea ellen idegenben 2-0-ra megnyert bajnoki rangadót követően kérdezték Raiola megnyilvánulásáról, de azt mondta "valószínűleg nem fog" beszélni a helyzetről sem Pogbával, sem Raiolaval.

 

"Nem kell a médián keresztül kommentálnom Minot és a megnyilvánulását. Valószínűleg direktben vele kellene beszélnem, de valószínűleg nem fogok" - mondta Ole a Sky Sportsnak.

 

Amikor arról kérdezték, hogy hétfői posztja óta volt-e valamilyen kapcsolata Solskjaerral vagy a klub ügyvezető igazgatójával, Ed Woodwarddal, Raiola így felelt a Sky Sports Newsnak:

"Nem, de fel fogom venni a kapcsolatot Ole-val, mert nincs semmi komoly probléma köztünk. Én egyértelműen nem kívántam tiszteletlennek mutatkozni vele vagy a klubbal szemben."

 

"Miután több ügyfelem is a Manchester United játékosa, ezért én csak a legjobbat akarom a csapatnak és a klubnak."

 

"Semmilyen problémám nincs Ole-val, ahogyan szerintem neki se velem."

 

"Én csak azt gondoltam, hogy nem volt megfelelő reakció a részéről azt mondani, hogy Paul Pogba a Manchester Unitedé."

 

"Csak reagálni akartam mindenkinek, aki ezt mondta vagy gondolja, mert a klub nem tulajdonolja és csinál bármit a játékosokkal, hanem alkalmazza őket."

 

Pogba kapcsán továbbra is folyamatosak az Old Traffordról való eligazolásáról szóló pletykák, Raiola pedig korábban arra tett utalást, hogy a 26 éves játékos a jövőben visszatérhet Olaszországba.

 

 

"Pogba hatalmas elkötelezettséggel rendelkezik a klub irányába, ezt illetően nem merülhet fel kérdés" - tette hozzá Raiola.

 

"Paul érvényes szerződéssel rendelkezik a Manchester Uniteddel és a lehető leggyorsabban szeretne felépülni, visszatérésével pedig pozitív faktor lenni a csapat számára a szezon végéig."

 

"Jelen pillanatban nincsenek tárgyalások [Pogba jövőjéről]. Ő csak a Manchester United iránt elkötelezett és tiszteletben tartja a szerződését. Mindenki aziránt aggódik, hogy Pogba távozik, de én nem."

 

Amikor arról kérdezték, hogy Pogba nyitott lenne-e a manchesteri szerződéshosszabbításra, Raiola így folytatta:

"Nyitottak vagyunk a tárgyalásokra azt követően, hogy visszatérhet [sérüléséből]. Most van egy élő szerződése és az egyetlen dolog, amelyre koncentrál, hogy újra megfelelő erőnléti állapotban lehessen."

 

"Amikor egy ügynök képvisel bármely játékost, akkor természetes, hogy vannak szóbeszédek átigazolásokról, vagy arról, hogy miként léphetsz előrébb olyan esetben, ha még mindig a menedzser terveinek részét képezed. Ebben semmi fura nincsen."

 

"Én azt gondoltam, hogy egy ártatlan interjút adok, amikor azt mondtam: 'talán egy napon visszatér majd Olaszországba, mert olyan, mintha a második otthon lenne'. De ezzel nem azt mondtam, hogy jövőre vagy két év múlva tér vissza. Nem lehet tudni, hogy egyáltalán ez megtörténik vagy sem."

 

"Egy ilyen játékosnál nem merülhet fel sok érdeklődő, mert nem igazán sok klub engedheti meg magának az alkalmazását. Jelen pillanatban egyetlen klubbal sincsenek tárgyalások."

 

Raiola azt is tisztázta, hogy mit értett közleményében az alatt, hogy Solskjaernak nagyobb dolgok miatt kellene aggódnia, mint Pogba.

 

"A klub számára sokkal fontosabb, hogy bejusson a Bajnokok Ligájába."

 

"Ezt megint kiragadták a szövegkörnyezetből és nagyobb feneket kerítettek neki, mint amit érdemelne."

 

"Nem voltam vele tisztában, hogy a Manchester Unitednek aznap mérkőzése van, szóval nem azzal a céllal raktam ezt ki és talán nem a legjobb volt az időzítés."

 

"A szavaimat kiragadták az eredeti szövegkörnyezetükből és talán nem ez volt a megfelelő platform ennek az ügynek a megvitatására."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!