Solskjaer: Pogba jövőre is velünk marad

Ole Gunnar Solskjaer ragaszkodik ahhoz, hogy Paul Pogba a következő szezonban is a Manchester Unitednél maradjon.


Folyamatos pletykák voltak arról, hogy a világbajnok középpályás távozik az Old Traffordról, emellett pedig az előző hónapban egy komoly szócsata alakult ki Pogba ügynöke, Mino Raiola és Solskjaer között.

 

Raiola különböző közösségi oldalakon kijelentette, hogy Pogba sem az ő, sem pedig Solskjaer "tulajdona", miután a United vezetőedzője korábban azt mondta, hogy: "Paul a mi játékosunk, nem pedig Minoé."

 

Az ügynök később visszavonta a megjegyzéseit, miszerint nincs közte és a Manchester United edzője között harag.

 

Pogba azonban a 2019/2020-as szezon nagy részében hiányzott bokasérülés miatt, emellett pedig továbbra is vannak hírek az Old Traffordról való távozásával kapcsolatban.

 

Viszont amikor a Manchester United 5-0-s, LASK elleni Európa-liga mérkőzés győzelme után kérdezték a 26 éves fiatal jövőjéről, Solskjaer megismételte, hogy a játékos sehova sem megy.

 

"Paul a mi játékosunk. Két év van hátra a szerződéséből, egy év plusz az opció még egy évre" - mondta Solskjaer.

 

"Igen, arra számíthatnak, hogy Paul itt lesz [a következő szezonban]."

 

 

'Ighalo javulni fog és jobb lesz'

Solskjaert Odion Ighalo jövőjéről is megkérdezték.

 

A nigériai csatár jó benyomást keltett, mióta januárban a Unitedhez csatlakozott kölcsönbe a Shanghai Shenhua csapatától.

 

Ő kezdte a gólgyártást a LASK ellen egy lenyűgöző kapáslövéssel, ami a negyedik gólja volt a nyolcadik találkozóján (ebből négyszer volt kezdő).

 

A 30 éves játékost visszavárják Kínába a szezon után, de Solskjaer elismerte, hogy lehetséges a támadó megtartása.

 

"Odion nagyon jó munkát végzett eddig amikor pályára lépett és nagyon élvezi a helyzetet" - mondta Solskjaer. "Emellett javulni fog, és még jobb lesz.

 

"Megláttuk benne, hogy vannak olyan tulajdonságai, amelyekre szükségünk volt, és továbbra is szükségünk lesz ezekre a tulajdonságokra a következő szezonban, szóval majd meglátjuk, mi fog történni."

 

 

Solskjaer megemlítette, hogy ami Ighalo kapcsán lenyűgözte, az a korábbi Watford játékos labdatartása, mások könnyedén játékba hozatala, illetve az öltözőben gyakorolt hatása.

 

"Ő egy gólszerző és egy csatár" - mondta Solskjaer. "Nem sokat aggódik az ilyen ostobaságokon, mint a játéknak a felépítése - ez nyilvánvalóan csak egy vicc!

 

"De tudja a feladatát és a csapatban betöltött szerepét. Nagyon jó háttal a kapunak, könnyedén meg lehet játszani. Olyan játékos, akivel egyszerű összejátszani.

 

"Talán a legjobb dolog a személyisége, szóval igazából minden megvan benne."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!