Matic: Martial beindulhat

A szerb válogatott bízik benne, hogy első mesterhármasa katalizátorként hathat a franciára.


Anthony Martial a Sheffield ellen felnőtt karrierje során először szerzett 3 gólt egyazon mérkőzésen.

 

Előtte Robin van Persie volt az utolsó játékos a Manchester United színeiben, aki elmondhatta ezt magáról 2013-ban.

 

Tony már most megdöntötte eddigi Premier League-csúcsát, 31 forduló után 14-nél jár, minden frontot figyelembe véve pedig 19-szer találtak utat lövései a hálóba.

 

"Úgy gondolom, nagyon fontos volt számára ez az este, egy csatárnak szüksége van arra, hogy gólokkal önbizalomra tegyen szert" – mondta Matic.

 

"Örülök, hogy jó erőben tértek vissza a támadóink, most Martial volt a meccs embere, nem tudott hibázni."

 

"Meglátjuk, mire lesz képes a szezon hátralevő részében. Kijár neki a gratuláció."

 

 

Matic szintén remekül játszott a középpályán Pogba és Fernandes társaságában, a Vörös Ördögöknek pedig továbbra is minden esélyük megvan, hogy ott legyenek a négy között.

 

A United immáron 13 találkozó óta veretlen, az ötödik helyet foglalják el 2 ponttal lemaradva a Chelsea mögött, a dobogó harmadik fokán álló Leicester City-vel szemben pedig 6 egység a differencia.

 

"Szerencsések vagyunk, hogy ilyen klasszisokkal játszhatunk együtt, de top játékosaink vannak az összes posztot tekintve" – tette hozzá Nemanja.

 

"Úgy vélem, megfelelően teljesítettünk mind a hárman. Biztos vagyok benne, hogy sokat fejlődhetünk a jövőben Scott-tal és Freddel is kiegészülve. Örülök a csapat teljesítményének, és hogy uralni tudtuk a mérkőzést."

 

"Az egész 90 perc során mi diktáltuk a tempót, persze tudtuk, veszélyes kontráik vannak, taktikailag nagyszerűen felkészített együttesről van szó."

 

"Jól felmértük őket, nem vettük félvállról az összecsapást. Egy pazar 3-0-s győzelmet értünk el egy olyan gárda ellen, akik mindenkire veszélyt jelentettek a bajnokságban idén."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!