Pellistri: Lenyűgöző Cavani dicsérete

Facundo Pellistri abbeli izgatottságáról beszélt, hogy csatlakozhat új csapattársaihoz a Manchester Unitednél, különösen honfitársához, Edinson Cavanihoz.


A klub médiájának adott első interjújában a 18 éves játékos elárulta, 'hihetetlen' volt számára, amikor meghallotta Cavani dicséretét az ő első manchesteri nyilatkozatában, emellett pedig az argentin legenda, Juan Roman Riquelme is nagy szavakkal illette őt.

 

Pellistri, aki az átigazolási időszak utolsó napján igazolt Angliába a Penaroltól, azt is elismerte, hogy milyen nagy hatással volt egykori edzője - a Vörös Ördögök kultikus hőse - Diego Forlan a Premier League-ig tartó utazására.

 

"Diego nagyon fontos volt a karrierem szempontjából, ő volt az edzőm. Rengeteg tanácsot kaptam tőle" - kezdte Facundo.

 

"Mindannyian tudjuk, hogy Diego milyen volt játékosként, de emellett ő egy nagyon jó személyiség is."

 

"Hihetetlen és fantasztikus ennyire pozitív véleményt hallani ilyen volt és jelenlegi játékosoktól. Cavani a csapattársam lesz. Úgyhogy nagyon elégedett és boldog vagyok, hogy hallottam ezeket a kommenteket."

 

"Cavani egy top játékos és szerintem itt is nagyszerűen fog teljesíteni."

 

Pellistri szerdán csatlakozott először felnőtt csapatbeli társaihoz az Aon Training Complex-ben.

 

Emellett bekerült a Bajnokok Ligájára nevezett 25 fős A listára is, amely a manchesteriek számára jövő kedden, a Paris Saint-Germain otthonában veszi kezdetét, az ifjú dél-amerikai pedig már alig várja, hogy elkezdődjön.

 

 

"Nagyon izgatott vagyok, mert a Premier League a világ egyik legjobb bajnoksága. Fantasztikus, hogy egy ilyen ligában szerepelhetek majd" - tette hozzá.

 

"Gyerekként az ember elképzelni se tudja, hogy egyszer a Bajnokok Ligájában szerepelhet, de ez most már valóság. Nagyon boldog vagyok ettől a lehetőségtől."

 

Azok számára, akik még nem látták játszani, Facundo úgy jellemezte magát, hogy egy 'gyors játékos, aki szereti birtokolni a labdát'.

 

Már azt is beazonosította, hogy melyek azok a területek, amelyeken játékában alkalmazkodnia kell és hiszi, hogy Ole Gunnar Solskjaer, illetve edzői, Michael Carrick és Kieran McKenna kezei alatt csak profitálhat hosszú távon.

 

"Szeretnék fejlődni, például a lövésekben és a passzokban. Ezek a dolgok mind olyanok, amelyekkel jobbá válhatok a pályán."

 

"Rengeteg ember áll rendelkezésre, akik a munkánkat tudják segíteni. Szerintem tanulnom kell a csapattársaimtól és az edzőktől, mert először játszom Angliában. Szükségem lesz a segítségükre."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!