Miben vár többet Solskjaer Martialtól?

Ole Gunnar Solskjaer dicsérő szavakkal illette a Manchester United csatárát, Anthony Martialt és elárulta, hogy a francia játékos mennyire pozitívan reagál az ő általa támasztott elvárásokra.


A Vörös Ördögök 9-ese gyenge 2020/21-es szezonkezdete és a Tottenham Hotspur elleni bajnokin kapott piros lapja miatti három mérkőzéses eltiltása után szerdán este szezonbeli negyedik gólját szerezte meg, amikor a Goodison Parkban 2-0-ra legyőzték az Evertont a Ligakupa negyeddöntőjében.

 

Martial most abban reménykedik, hogy innentől kezdve már beindul az idény számára is a gólgyártást tekintve.

 

A Leicester City elleni, Boxing Day-en rendezendő bajnokit megelőző sajtótájékoztatóján Ole Gunnar Solskjaer ennek kapcsán pedig arról beszélt, hogy a 25 éves támadó önbizalma és erőnléti állapota is sokat erősödött az elmúlt időszakban.

 

A norvég menedzser emellett azt is elárulta, hogy mérkőzésenkénti futómennyisége növelésére kérte Martialt és örömmel konstatálta, hogy a Leeds United ellen 6-2-re megnyert bajnokin már 9.63 kilométert futott.

 

 

"Anthony az utóbbi időben többször nagyon sokat tett hozzá a csapat teljesítményéhez, gólpasszokat adott és eredményes is volt, emellett pedig erőnlétileg is erősebb már" - kezdte Solskjaer újságírók jelenlétében.

 

"Szerintem megmutatta ezt a Leeds ellen is és tudja, hogy én is árgus szemekkel figyelem, ezért is hozott új szintet a futásmennyiségét illetően, amely területen a korábbiaknál többet várok el tőle."

 

"Anthony-ban mindig benne van és lesz is a minőségi potenciál. Talán a szezon elején történtek a piros lappal és a szakértőktől kapott kritikáival kissé letörték az önbizalmát."

 

"De Anthony egyre jobbá és jobbá válik. Amikor Mason, Marcus és Anthony minden létező szögből a kaput célozzák, annál nagyobb veszéllyel nem tudnánk lenni csapatként az ellenfeleinkre."

 

Martial a második félidő derekán, csereként állt be az Everton otthonában, így remélhetőleg a King Power Stadiumban már a kezdőcsapatban kaphat majd helyet a Leicester City elleni vendégjáték alkalmával.

 

Egy esetleges Rókák elleni győzelemmel a manchesteriek feljönnének a második helyre a Premier League tabelláján, úgy, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint a listavezető Liverpool, amely hatalmas pozitívum lenne a csapat számára.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Leicester City - Manchester United

Premier League 15. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!