Hivatalos: Grant is hosszabbított

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Lee Grant egy éves szerződéshosszabbítást írt alá, melynek értelmében 2022-ig a klubnál marad.


A 38 éves játékos eredetileg 2018 nyarán csatlakozott a Stoke City csapatától a Vörös Ördögökhöz, majd 2020 márciusában hosszabbított a 2020/21-es szezon végéig. Most pedig további egy évre ismét elkötelezte magát a klub irányába.

 

"Mindig reménykedtem abban, hogy sikerül meghosszabbítanom a szerződésem a klubbal és szerencsére ez megadatott számomra" - mondta Lee. "Nagyon várom már az előttem álló kihívásokat a csapatban és szeretnék a társaim számára segítséget nyújtani."

 

 

"Azt hiszem, hogy függetlenül attól milyen szerepkörben vagyok jelen ebben a csapatban, szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennél a klubnál játszhatok. Várom a következő szezont a srácokkal."

 

"Mindannyian, akik kesztyűt viselünk a Unitednél azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el a csapat számára. Legyen az David, Dean, vagy jómagam, mindannyian szorítunk a másiknak és izgatottan várunk minden egyes összecsapást."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!