A Vörös Ördögök reakciója Varane érkezésére

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer alig várja a közös munkát új igazolásával és top védőjével, Raphael Varane-nal.


A korábbi világbajnok belső védőt bemutatták az Old Trafford pályáján a Leeds elleni 5-1-re megnyert mérkőzést megelőzően, hetekkel azután, hogy távozása a Real Madridtól bejelentésre került. 

 

Ole nem győzött elismerően beszélni Varane-ról a mérkőzést követően és, hogy mennyire izgatott volt az öltözőben egy ilyen győztes mentalitású játékos érkezése miatt.

 

"Nem beszéltem még vele a mérkőzést követően, de természetesen ez egy nagyszerű pillanat volt neki és nagyszerű pillanat volt a szurkolóknak is" - mondta Solskjaer.

 

"Alig várják, hogy együtt lássák őt a csapattal, alig várja, hogy a csapattársaival lehessen és én alig várom, hogy együtt dolgozzam vele. Top játékos.

 

"Követtem a karriere során, láttam hogy alakította ki azt és hogyan élte az életét, szóval a közös beszélgetéseink és a klubbal való közös beszélgetései alapján is egy top focista és egy kiváló ember csatlakozott hozzánk. "

 

 

Egy jelenlegi csapattársa is örömét fejezte ki Varane érkezésével kapcsolatban a közösségi médiában.

 

A francia védő újdonsült csapattársa, Marcus Rashford jelenleg is sérült és lábadozik friss vállműtéte után. 

 

A 10-es számú játékos talált időt arra, hogy új csapattársát köszönthesse, posztja szerint "Üdv nálunk, testvér" a mérkőzés végén jött is a válasz: "Köszönöm Marcus, nemsoká találkozunk!"

 

A korábbi United legenda, Rio Ferdinand, aki szakértőként dolgozik a BT Sport-nál, megölelte Varane-t, amikor az lejött a pályáról és üdvözölte az egykori Real Madrid játékost.

 

Varane a 19-es mezszámot kapta, de még nem tudni, hogy mikor sikerül bemutatkoznia a United csapatában, következő mérkőzésük a Premier League-ben ugyanis a Southampton ellen lesz idegenben augusztus 22-én. 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!