Friss hírek Pogba és Varane állapotáról

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere elárulta, hogy mi a helyzet Pogba és Varane felépülésével kapcsolatban.


A Vörös Ördögök menedzsere elmondta, hogy a francia páros egyelőre a hiányzók között szerepel azt követően, hogy Pogba a francia válogatott egyik edzésén megsérült a nemzetközi szünet alatt. Varane is a válogatottban sérül meg még az egyel korábbi szünet ideje alatt, ám rövid időre visszatért a pályára, ám az Atalanta elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen combsérülés miatt idő előtt le kellett cserélni.

 

Ole a klubmédia riporterének, Stewart Gardnernek Carringtonban elárulta, hogy a két világbajnok játékos biztosan hiányozni fog a Vicarage Road-on megrendezésre kerülő bajnokin a Watford ellen. 

 

"Paul sérülése sajnos azok közé tartozik, melyek gyógyulásához hosszabb időre van szükség. Nem tudjuk még pontosan, hogy meddig lesz távol. Tudom, hogy Paul keményen dolgozik és eltökélt szándéka, hogy mielőbb visszatérjen. Már megkezdte a rehabilitációját és frissen és teljesen egészségesen fog visszatérni. Hogy ehhez két hónapra, vagy többre lesz-e szükség még nem tudom, de elfogom mondani mindig a friss információkat vele kapcsolatban az alapján, hogy miként gyógyul."

 

 

A menedzser elismerte, hogy lesújtotta Varane újabb sérülése, ami a lehető legrosszabbkor jött, mivel a francia védő remekül teljesített a Tottenham ellen és az Atalanta elleni is megállta helyét egészen a sérülése pillanatáig. A menedzser elmondása szerint a világbajnok játékosnál még tart az alkalmazkodási folyamat a Premier League nehézségi szintje miatt és Ole úgy látja, hogy a Villarreal elleni Bajnokok Ligája csoportmérőzést is ki fogja hagyni védője.

 

"Javulóban van az állapota, de néhány hétre még szüksége van. Keményen dolgozik ő is az erőnlétén. Soha nem jön jókor egy sérülés és, miután visszatért jött egy újabb, pedig abban bízott, hogy nem kell kimaradnia. Szorgalmasan dolgozik és hamarosan visszatér."

 

Pogba és Varane is pozitív hangvételű üzenetet posztolt a közösségi médiában visszatérésükkel kapcsolatban. Pogba a rehabilitáció közben élvezi a jó időt Dubaiban és megköszönte mindenkinek a biztató üzeneteket. Raphael megosztotta követőivel, hogy az edzőteremben dolgozik és elmondta, hogy szeretne mielőbb ismét a társakkal edzeni Carringtonban. 

 

Mindkettőjüknek mielőbbi gyógyulást kívánunk.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!