Csapathírek a Young Boys meccs előtt

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick friss betekintést engedett a Young Boys elleni Bajnokok Ligája mérkőzést megelőző terveibe.


A német szakember manchesteri pályafutása második meccsnapi keretének összeállítására készül, mióta a múlt héten hivatalosan elfoglalhatta a kispadot az Old Traffordon, az pedig egyértelműen kérdésként merült fel, hogy egy erőteljesen felforgatott csapatot tervez-e majd pályára küldeni, miután a továbbjutás és a csoportelsőség is már a Vörös Ördögök zsebében lapul, vagy az utolsó hazai csoportmérkőzést inkább a játékról vallott elveinek elmélyítésére használná fel.

 

A vasárnapi, Crystal Palace elleni győztes bajnokin több játékos sem volt hadrafogható, de a keddi sajtónyilvános edzésen már voltak biztató jelek, ugyanis Luke Shaw, Raphael Varane, Jesse Lingard és Edinson Cavani is jelen voltak Carringtonban.

 

"Hogy őszinte legyek, még nem hoztam végleges döntést" - válaszolta Rangnick, amikor a szerda esti kezdőcsapatának kilétéről kérdezték.

 

"A következő hetek, hónapok sűrű menetrendje okán egyértelműen logikus lenne néhány játékost pihentetni. Biztosra kell mennünk azt illetően, hogy megfelelően tudnak a játékosok regenerálódni a következő Premier League mérkőzésünkre, de emellett a pozitív lendületünket is fenn kell tartanunk."

 

"Ránk a mérkőzések megnyerése jellemző, még akkor is, ha néhány új és friss játékossal lépnük pályára, emellett pedig fontos is számunkra, hogy győzzünk. Egyértelműen ez lesz a célunk."

 

 

Rangnick hivatalos sajtótájékoztatóján két játékost, mint biztos kezdőt nevezett meg Dean Henderson és Donny van de Beek személyében, Varane és Cavani azonban még nincsenek játékra alkalmas állapotban.

 

"Ma már részt vettek az edzésen és ha minden jól alakul, akkor arra számítok, hogy jövő héttől már teljes értékű edzésmunkát tudnak végezni" - magyarázta Ralf a sérült duóról.

 

"Remélhetőleg jövő hétfőn már minden egyes edzésen minden edzésmunkát velünk együtt végezhetnek."

 

Anthony Martial sajnálatos módon nemrég csatlakozott honfitársához, Paul Pogbahoz a sérültek listáján, míg Phil Jones nem lett nevezve a legrangosabb európai kupasorozat csoportkörére.

 

A fiatal saját nevelés, Anthony Elanga a múlt hétvégén a kispadról beállva jutott játéklehetőséghez és mivel ő tagja a Bajnokok Ligája keretnek, ezért ezúttal is a pályán lehet majd a svájciak ellen.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Young Boys

Bajnokok Ligája - Csoportkör, 6. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!