Csapathírek a Middlesbrough meccs előtt

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick friss hírekkel szolgált a Middlesbrough holnapi vendégjátékát megelőzően.


A Vörös Ördögök kissé szokatlan időpontban, magyar idő szerint pénteken este 9 órától fogadják a Tees-partiakat az FA-kupa negyedik fordulójának első összecsapása keretében. 

 

Pozitív hírek láttak napvilágot Paul Poga kapcsán, aki sérüléséből felépülve első alkalommal lehet bevethető Ralf Rangnick irányítása alatt.

 

"Paul a meccsnapi keret tagja lesz" - erősítette meg Rangnick a kupamérkőzést megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján.

 

"De lehet, hogy még nem lesz ott a kezdőcsapatban."

 

 

"Még mindig van néhány hiányzó játékosunk. Edi Cavani csak a hétvége folyamán fog visszatérni Manchesterbe. Egy héttel ezelőtt felvette velem a kapcsolatot és megkérdezte, hogy eltölthetne-e plusz két napot hazájában, én pedig engedélyeztem neki, mivel tudtam, hogy egyébként se tudnám a kezdőcsapatba nevezni a jet-lag és amiatt, hogy csak tegnap este vagy ma ért volna vissza a válogatottjától."

 

"Szóval ő rá nem számíthatok."

 

"Victor Lindelöf egész héten beteg volt és nem edzhetett. Tehát ő kihagyja a holnapi mérkőzést. Ugyanez igaz Jesse-re [Lingard], aki engedélyt kért tőlem és a klubtól, hogy kaphasson néhány napot, hogy egy kicsit rendezni tudja a gondolatait."

 

"Arra számítok, hogy hétfőn már újra a csapattal lesz és edzeni fog, aztán pedig újra teljes értékű tagja lesz a keretnek. Eric Bailly tegnap érkezett vissza. Voltak problémái, feldagadt a bokája, így ő se lesz tagja a holnapi meccsnapi keretnek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Middlesbrough

FA-kupa, 4. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!