Pulis: Meg akartam szerezni Scholest

A Stoke City menedzsere, Tony Pulis elárulta, szerzõdést ajánlott volna Paul Scholesnak, ha a Manchester United legendája pályafutása folytatása mellett döntött volna.


Az angol válogatott egykori középpályása kedden jelentette be, hogy azonnali hatállyal visszavonul az aktivál labdarúgástól, és ezentúl edzõi feladatokat lát majd el az Old Traffordon.

 

A Manchester United részérõl egész tavasszal gyõzködték, hogy hosszabbítsa meg a nyáron lejáró szerzõdését, de ha a saját nevelésû játékos visszautasította volna az ajánlatot az Old Traffordon és mégis folytatta volna karrierét, Tony Pulis az elsõk között kereste volna meg korszaka egyik legjobb játékosát.

 

"Ha megszerezhetõ lett volna, akkor nem kérdés, hogy érdekelt volna a lehetõség, hogy nálunk játszon" - kezdte a Stoke City menedzsere a The Sentinelnek.

 

"Azt gondolom, hogy a Premier Leaguebõl sokunknak szüksége lett volna egy olyan játékosra, aki ilyen minõséget és tapasztalatot jelent."

 

"Úgyhogy ebbõl a szempontból nagyon sajnálatos, hogy a visszavonulás mellett döntött, mert biztos vagyok benne, hogy még lett volna mit megmutatnia."

 

"De senki nem tudhatja jobban egy döntés hátterét, mint maga a játékos, ezt pedig tisztelnünk kell."

 

 

Scholes 677 alkalommal húzhatta magára pályafutása során a Vörös Ördögök mezét tétmérkõzésen, amely során nem kevesebb, mint 17 trófeát nyert meg a csapattal, emellett pedig 44 válogatott szereplés is jutott számára Angliávan 2004-es visszavonulásáig.

 

"Számomra õ volt a Premier League egyik legnagyszerûbb játékosa" - tette hozzá Pulis.

 

"Közel 700 mérkõzést ilyen magas szinten játszani, azt hiszem mindent elárult a képességeirõl, és hogy mennyire odafigyelt magára."

 

"Az egyetlen csalódás vele kapcsolatban az volt, amikor visszavonult a válogatottól."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!