Csapathírek az Everton meccs előtt

Ralf Rangnick friss információkkal szolgált a Manchester United keretével kapcsolatban a szombat koradélutáni, Everton elleni idegenbeli látogatásukat megelőzően.


Egy teljes hét telt el azóta, hogy a Manchester United legutóbb pályára léphetett, akkor a Leicester City távozhatott 1-1-es döntetlennel az Old Traffordról.

 

Cristiano Ronaldo betetség miatt kihagyni kényszerült a Rókák elleni összecsapást, míg Luke Shaw-t a félidőben kellett lecserélni sérülés miatt.

 

Jesse Lingard mindvégig a kispadon ült, miután a mérkőzést megelőzően nem érezte jól magát.

 

Ronaldo most megfelelő erőnléti állapotban van ahhoz, hogy a Stolverkosok ellen visszatérhessen a pályára, miután egész héten teljes értékű edzésmunkát tudott már végezni Carringtonban. Shaw azonban kihagyja majd a liverpooli vendégszereplést - a bal oldali védő a 2015-ös, PSV Eindhoven elleni Bajnokok Ligája meccsen elszenvedett lábtöréséhez kapcsolódó problémákkal küzd.

 

Lábsérülése miatt Scott McTominay is felkerült a hiányzók listájára, míg Raphael Varane szintén kidőlt.

 

Edinson Cavani továbbra sincs bevethető állapotban a válogatott szünetben Uruguay színeiben elszenvedett sérülését követően.

 

"Cristiano újra visszatért. Shaw azonban még mindig sérült" - kezdte Rangnick újságírók kérdésére válaszolva.

 

 

"Le kellett cserélnünk a félidőben, miután problémái voltak a lábával, ahol 2015-ben megműtötték."

 

"Igen, az orvos közölte velem, hogy a lábában lévő fém darab eltávolítása mellett döntöttek, amely mellett még két csavart is kiszednek, amelyekre holnap kerül sor, így két-három hetet kihagyni kényszerül majd."

 

"Cavani továbbra sem bevethető. Rapha Varane is megsérült, így kihagyni kényszerül a holnapi meccset és attól tartok, hogy ugyanez igaz Scott McTominay-re is."

 

"A talpával vannak problémái. Szóval négy játékost kell majd nélkülöznöm."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Everton - Manchester United

Premier League, 32. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!