Csapathírek az Arsenal meccs előtt

A Manchester United kerete több visszatérővel is bővül a szombati, Arsenal elleni idegenbeli rangadót megelőzően.


A Vörös Ördögök alaposan megtépázott gárdája vereséget szenvedett a hét közben a Liverpooltól, míg az Ágyúsok nyerni tudtak a városi rivális Chelsea ellen, amely értelmében Ralf Rangnick alakulata győzelmi kényzerben lép majd pályára az Emirates Stadiumban, amennyiben még életben akarják tartani a top 4-ről szövögetett álmaikat.

 

Mindazonáltal ehhez segítségükre lehet, hogy több visszatérő játékos is ott lehet majd velük Londonban, ahol kiváló alkalom mutatkozik arra, hogy talpra álljanak az Anfielden kapott zakóból.

 

Raphael Varane, Scott McTominay és Cristiano Ronaldo is részt vettek a Carringtonban tartott edzéseken a hét folyamán.

 

Paul Pogba azonban mindenképpen kihagyja majd a fővárosi derbit a Mersey-partján elszenvedett vádlisérülése okán, míg Luke Shaw és Edinson Cavani továbbra sincsenek bevethető állapotban.

 

Fred is hiányozni fog sérülése miatt, így a középpályán csak szűk merítési lehetőség áll rendelkezésre.

 

 

"Scott McTominay visszatért és játékra alkalmas állapotban van" - erősítette meg Ralf Rangnick hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján a skót válogatott játékos kapcsán, aki a Liverpool ellen már a kispadra leülhetett.

 

"Már velünk edzett és ma is így fog tenni, szóval holnap bevethető lesz. Ugyanez igaz Rapha Varane-ra és természetesen Cristiano Ronaldo is újra játszhat."

 

Olybá tűnik, hogy Pogba a szezon hátralévő részében már fog tudni pályára lépni, miután a francia válogatott játékos kapcsán is friss információk hangzottak el.

 

"A tegnap vagy tegnapelőtt elvégzett vizsgálatok alapján Paul kapcsán úgy tűnik, hogy nagyon valószínűtlen az, hogy a szezon végéig újra játszhasson. Az orvos azt közölte velem, hogy minimum négy hétre van szüksége a felépüléshez és mivel az utolsó meccsünket május végén játszuk majd, így eléggé valószínűtlennek tartom, hogy újból játszhasson ebben az idényben."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Arsenal - Manchester United

Premier League, 34. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!