Mit mondott Varane Casemironak?

Raphael Varane úgy gondolja, hogy a Manchester United összhangban van Erik ten Hag elvárasaival és Casemiróval arról beszélt, hogy valami különleges dolog küszöbén állunk.


Lehet, hogy a Vörös Ördögök két pontot elvesztettek a hét közepén a Leeds United elleni hazai meccsen, de a csapat karakterét mindenki láthatta, amikor felállt kétgólos hátrányból és végül döntetlent ért el.

 

Varane - aki nemrég vonult vissza a nemzeti csapattól - nagyra értékeli a csapat körüli felhajtást és meg van győződve arról, hogy szép időszak előtt áll a klub.

 

Azt mondta Casemironak - aki egyben csapattársa volt a Real Madridban - hogy nagyon boldog és otthonra lelt Manchesterben.

 

"Igaz, hogy az előző szezonhoz képest a mostaniban sokszor voltam kezdő" - mondta a Premier League-nek nyilatkozva. „Ez lehetővé teszi számomra, hogy beilleszkedjek, megosszam tapasztalataimat és tudásomat - ami a helyezkedést illeti -, így  befolyásolni tudom az egyes meccsek ritmusát akár jól, akár rosszul játszunk."

 

 

"De mindig igyekszem irányítani és segíteni a csapattársaimat a védekezésben, nagyon élvezem a pályán töltött perceket"

 

"Imádok játszani és pont ezt mondtam a minap Casemironak. Valami igazán különleges történik itt, mindenki be van zsongva a helyezésünk miatt, az érzelmek tombolnak. Nagyon örülök, hogy beilleszkedtem a csapatba és az itteni élethez is alkalmazkodtam."

 

"Mindannyian élvezzük a közös játékot, ami látható a pályán és az eredményeken is, nagyon pozitív dinamika van a csapatban" - tette hozzá a stílusos középhátvéd.

 

"Alkalmazkodunk az új menedzserhez és megvan az összhang köztünk. Pontosan tudjuk, mit szeretne és ez a pályán is meglátszik – elégedettek vagyunk azzal, ahogy védekezni akar, ahogy a támadásokat építjük fel, irányítjuk a mérkőzést és mindannyian nyugodtak és magabiztosak vagyunk."

 

"Igazán sokat és keményen dolgoztunk az edzéseken és a videózások során, csiszoltunk a részleteken, így programozott válaszokat hoztunk létre az adott helyzetekre. Ennek az eredménye már látható, már csak fenn kell tudjuk ezt tartani."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!