Ki térhet vissza a Bayern ellen?

Erik ten Hag elárulta, hogy a Manchester United egyik - jelenleg sérült - játékosa újra a csapat rendelkezésére állhat jövő héten, a Bayern München ellen.


A Vörös Ördögök szerdán, a Bundesliga óriásai ellen kezdik meg a Bajnokok Ligája-idényt Bajorországban, miután a 2021/22-es szezon óta először térünk vissza a legrangosabb európai kupasorozatba.

 

A Unitedet a szezon nyitómérkőzésein komolyan sújtották a sérülések, így a Vörös Ördögök szurkolói örömmel értesülhetnek Ten Hag prognózisáról, aki arra számít, hogy a jelenlegi hiányzók közül néhányan visszatérhetnek a keretbe az elkövetkező időszakban.

 

"Talán, talán egy játékossal, de úgy gondolom, hogy Münchenig egy kicsit szűkös az idő" - mondta a menedzser, amikor a Brighton elleni mérkőzés utáni sajtótájékoztatón arról kérdezték, hogy a müncheni kirándulásra esetleg erősödhet-e a keret.

 

"De azt hiszem, amikor a következő héten a Burnley ellen lépünk pályára, akkor szerintem visszatérnek majd játékosok, igen."

 

A Vörös Ördögök a válogatott szünet után a Premier League-ben 3-1-es vereséget szenvedtek a Brighton & Hove Albiontól, és Ten Hag tudja, hogy Németországban újabb nehéz teszt vár csapatára.

 

"Abszolút, a Bayern München szerintem az egyik favorit a Bajnokok Ligája megnyerésére, szóval ott jónak kell lennünk" - folytatta. "De azt hiszem, már elmagyaráztam, hogy mire van szükségünk ott - karakterre, hitre, rugalmasságra, elszántságra van szükségünk."

 

A UNITED JELENLEGI SÉRÜLTJEI

Úgy tudjuk, hogy a United hosszabb távon nélkülözi Luke Shaw-t és Tyrell Malacia-t, mindkét balhátvéd sérüléssel bajlódik.

 

A menedzser azonban az utóbbi időben biztató hírekkel szolgált néhány játékosunkkal kapcsolatban. A Brighton látogatása előtt, a pénteki sajtótájékoztatón a menedzser beszélt Mason Mount és Raphael Varane állapotáról.

 

"Mindketten jól állnak" - mondta. "Közelednek a visszatéréshez."

 

 

Egy másik, a klubmédiának adott interjúban a holland menedzser hasonlóan optimista tájékoztatást adott egyik nyári szerzeményünkről, Sofyan Amrabatról.

 

Amrabat a Fiorentinától érkezett kölcsönbe az átigazolási időszak végén, de egy kisebb sérülés miatt kénytelen volt kihagyni a marokkói válogatott mérkőzéseit.

 

"Amrabat, sajnos sérüléssel tért vissza, így nem lesz elérhető holnap [a Brighton ellen], de azt hiszem, rövid időn belül visszatér, igen."

 

A menedzser nyilatkozatai, a Brighton elleni vereség előtt és után, talán arra utalnak, hogy Mount, Varane vagy Amrabat közül az egyik lehet az, akire újra számíthat a hétközi találkozón.

 

Mivel Ten Hag arról beszélt, hogy több játékos is a jövő hétvégi, Burnley elleni összecsapásra térhet vissza, úgy tűnik, hogy van némi késés a csapat megfelelő egészségügyi állapotba kerülését illetően.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!