Valószínû Pogba távozása

A Manchester United középpályása, Paul Pogba valószínûleg elhagyja a klubot, Sir Alex Ferguson iránt tisztelete ellenére, állítja ügynöke.


Pogbát nagyon nagyra taksálják a Vörös Ördögöknél, akik már hónapok óta próbálják egy új szerzõdéssel magukhoz kötni a fiatal középpályást, de a francia középpályás iránt már régóta élénken érdeklõdik a Juventus is.

 

Az utóbbi idõben számos hír látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy hol folytatja pályafutását a szezon végén lejáró szerzõdésû ifjú tehetség, de most ügynöke, Mino Raiola szavaiból arra lehet következtetni, hogy leginkább az biztos, hogy nem Manchesterben.

 

"A dolgok jelenlegi állása szerint az a biztosabb, hogy távozik Manchesterbõl" - mondta Raiola.

 

Azonban Raiola, aki állítólag mindig kliense véleményét hozza napvilágra sajátjaként, maximáls tisztelettel, és elismeréssel beszélt Sir Alex Fergusonról.

 

 

"Csak azt tudom mondani, hogy saját véleményem szerint Sir Alex Ferguson saját szakmája csúcsát jelenti" - tette hozzá.

 

"Ha Pogba elhagyja Manchestert, az nem Ferguson miatt lesz. Ha Ferguson nem lenne a klubnál, már rég távozott volna."

 

"Még az egymás közötti megbeszélések alkalmával is teljes tisztelettel, és lenyûgözöttséggel beszél róla. Õ annyi mindent tud a futballról, mint senki más."

 

"Az én véleményem se áll messze attól, amit Paul gondol róla."

 

Ha az ügynöknek igaza lesz, és Pogba a friss olasz bajnok Juventust választja új állomáshelyéül, akkor beigazolódnak azok a híresztelések, miszerint a gall játékos két csapat, a Manchester United és a torinóiak közül választ jövõjét illetõen.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!