Martial: Pogba a világ legjobbja lehet

Anthony Martial úgy véli, manchesteri csapattársa, Paul Pogba talán a világ legjobb középpályása, aki Aranylabdát is nyerhet öt éven belül.


Martial errõl még elõzõ hónapban beszélt az MUTV-nek egy Pogbáról készülõ dokumentumfilm kapcsán. A középpályás azóta remek rajtot vett a szezonban, két gólt lõtt és további négyben komoly részt vállalt a West Ham és a Swansea elleni 4-0-s sikerek közben.

 

A támadó úgy érzi, barátja minden olyan fizikális és mentális tulajdonsággal rendelkezik, melyek szükségesek ahhoz, hogy valaki a világ legjobbjává váljon. Martial elmondta: "Paul nagyon erõs mentálisan, nagyon biztos önmagában."

 

"Õ egy remek srác, nagyon jól bánik a labdával és elképesztõ kitartással rendelkezik. Azt mondanám, talán a világ legjobb középpályása. Még mindig fiatal, nagyon is, így még sokat kell dolgoznia és jobb lehet. Ami pedig a személyiségét illeti, láthatod, mindig ugyanolyan. Vicces, mindig mosolyog, nem nagyon veszi komolyan saját magát, mindig nevetni látom, nagyon jó barátom. A pályán és azon kívül is ugyanolyan személyiség, aki továbbra is ilyen marad."

 

 

24 évesen Pogba elõtt még ott van pályafutása java, Martial pedig egyértelmû választ adott arra a kérdésre, mit érhet el honfitársa az elkövetkezendõ öt évben.

 

"Nagyon sok trófeát akarunk együtt nyerni a Unitednél, mint ahogy Franciaországgal a világbajnoki címet is szeretnénk elhódítani. Ha így játszik és fejlõdik továbbra is, akkor úgy hiszem, az Aranylabdát is el fogja nyerni az elkövetkezendõ öt évben."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!