Csapathírek a West Ham meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, hogy Luke Shaw kihagyni kényszerül a vasárnapi, West Ham United elleni bajnokit, míg a felnőtt csapat keretének három tagjának játéka is kérdéses.


Shaw már a Vörös Ördögök legutóbbi három mérkőzésén is hiányzott térdín sérülése miatt és a menedzser elárulta, hogy nem veheti számításba a London Stadiumban sem.

 

Ole a csütörtöki, Astana elleni győztes Európa-liga csoportmérkőzés után arról is beszélt riporterek kérdésére, hogy Paul Pogba és Anthony Martial korábbi problémái se jönnek helyre időben a fővárosi mérkőzésre.

 

Amikor a francia páros Kalapácsosok elleni rendelkezésre állásáról kérdezték, Ole így felelt:

"Nem igazán, nem. Még nem is edzhettek."

 

"Luke sem fog készen állni" - tette hozzá.

 

 

A norvég menedzser beszámolt Daniel James állapotáról is, aki még a Leicester City ellen szedte össze bokaproblémáját.

 

"Nem tudtom [hogy rendben lesz-e]" - ismerte el.

 

"Az elmúlt néhány napban nem tudott edzeni. Remélhetőleg fog, de nem vagyunk benne biztosak. Holnap [pénteken] rehabilitációs napunk lesz és szombaton majd meglátjuk."

 

James egyike volt azon kilenc játékosnak, akik bár a Rókák ellen a kezdőcsapat tagjai voltak, csütörtökön az Astana elleni sikerből kimaradtak.

 

Mindazonáltal Ole arra számít, hogy egy ahhoz meglehetősen hasonló csapattal állhat fel vasárnap, mint a Leicester ellen, és visszatér majd a kezdőbe Andreas Pereira és Aaron Wan-Bissaka is.

 

"Andreas és Aaron is edzett ma [csütörtök], szóval játékra készen kell állniuk, ahogyan a többi, hétközben a kispadon ülő játékosnak is" - mondta Solskjaer a MUTV-nek.

 

A héten új szerződést aláíró David de Gea és Victor Lindelöf is nagy valószínűséggel visszatér a kezdőcsapatba, ahogyan Harry Maguire és Scott McTominay is.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

West Ham United - Manchester United

Premier League 6. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!