Csapathírek az Arsenal meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer friss információkkal szolgált csapattal kapcsolatos terveiről a Manchester United hétfői, Arsenal elleni bajnoki rangadóját megelőzően.


Paul Pogba játéka kérdéses a villanyfényes találkozón, annak ellenére, hogy a Rochdale elleni Ligakupa mérkőzésen már visszatérhetett, Phil Jones pedig egészen a következő válogatott szünet utánig kidőlt, miután szerdán sérülés miatt már a félidőben le kellett cserélni.

 

Anthony Martialnak nagyon kis esély mutatkozik arra, hogy az Arsenal, az AZ Alkmaar vagy a Newcastle United ellen pályára léphessen, Marcus Rashford azonban már az októberi Európa-bajnoki selejtezők előtt visszatérhet a csapatba.

 

Pozitívabb hír, hogy Luke Shaw rehabilitációja jól halad és hamarosan újra bevethető lesz.

 

"Újabb sérülések?" - kérdezett vissza Solskjaer a MUTV-nek adott interjújában.

 

"Lehet még egy vagy két olyan játékos, akik még nem igazán tudnak visszatérni. Paul Pogba nagyon küzdött a bokájával, mivel nagyon megdagadt, szóval majd meglátjuk, hogy ez a problémája miként rendeződik. 90 percet a pályán töltött, de a végére erős fájdalmai jelentkeztek."

 

"Phil kidőlt a következő válogatott szünetig és mint tudják, ezt a jóslatot minden egyes mérkőzés után újra kell értékelni, szóval ezt így kell kezelni."

 

"Nem hiszem, hogy Anthony Martial játékára számíthatnánk a válogatott szünetet megelőzően. Nem igazán látom ennek esélyét. Luke helyzete jól javul, így remélhetőleg ő rá majd számíthatunk a közeli jövőben."

 

 

Hivatalos sajtótájékoztatója keretében újságírók arról kérdezték a norvég menedzsert, hogy az Arsenal ellen Rashford és Martial pályára lépésére lehet-e számítani.

 

"Nos, az életemet nem merném rá tenni, de valószínűleg nem. De ez része a játéknak" - válaszolta.

 

"Azzal kell dolgoznod, ami és akik rendelkezésre állnak és természetesen már nagyon várjuk a mérkőzést."

 

Solskjaer a hét elején már hírt adott arról, hogy Diogo Dalot és Angel Gomes szintén megsérültek, emiatt nem is számíthatott rájuk a Rochdale ellen, de az AZ Alkmaar elleni Európa-liga csoportmérkőzésen ismét bevethetőek lesznek.

 

Eric Bailly és Timothy Fosu-Mensah továbbra is hosszú távú hiányzói a keretnek.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Arsenal

Premier League 7. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!