Martial: Mesterhármas után

Anthony Martial lett hét év után az első Manchester United játékos, aki mesterhármast ért el a Premier League-ben, mindezt a 3-0-s Sheffield United elleni győzelem során érte el.


Ez volt az első alkalom, hogy a 24 éves játékos profi karrierje során mesterhármast ért el. A MUTV a meccs után beszélt vele, hogy megvitassák Paul Pogbával és Bruno Fernandessel való kapcsolatát az összjátékban és Marcus Rashforddal folytatott versengését a 20. gól eléréséért.

 

 

Anthony, szép volt! Milyen érzés volt megszerezni első mesterhármasod?

 

"Nagyon jó érzés. Ez az első mesterhármas a karrieremben, remélem, hogy több is lesz. Örülök, mert a csapat ma nagyon jól játszott, tehát azt hiszem, hogy minden jó."

 

 

A középpályán Bruno és Paul közreműködésével a játék fantasztikus volt...

 

"Mindketten jó játékosok. Az edzés során sokat gyakoroljuk az összjátékot, ez ma nagyon jól sikerült. Nagyon sok helyzetet teremtettünk, tehát boldog vagyok."

 

 

 

Marcus és te egyaránt 19 gólt szereztetek - van-e egy kis verseny köztetek azért, hogy ki éri el előbb a 20 gólt?

 

"Ma két gólpasszt adott nekem, tehát a legfontosabb dolog, hogy nyerjünk. Próbáltam helyzetbe hozni, hogy gólt szerezzen - nincs verseny, csak nyerni akarunk."

 

 

Kedvenc gólod a háromból? Nagyszerű építkezés volt...

 

"Az utolsó, azt hiszem, az utolsó. Nagyon jó gól volt. Az első kettő is jó találat volt, valódi kilences, és tudom, hogy a menedzser örül, hogy ezek betaláltak. Boldog volt."

 

 

Nyilvánvaló, hogy szívesen szereznél egy mesterhármast 75 000 ember előtt, akik a neved kiáltják...

 

"Így is nagyon szép volt. A rajongók biztosan boldogok voltak..., na jó, kicsit furcsa volt! Tudom, hogy örülnek nekem, és jó így játszani."

 

 

Van célod? Most 19 gólod van, a legtöbbet szerezted mióta a United mezét viseled. Van célkitűzésed a szezon hátralévő részére?

 

"Csak még több gólt akarok szerezni. Ha minden mérkőzésen szerezhetek, ez előnyös a csapat számára. Így kell folytatnom, és segítenem kell a csapatot, hogy több mérkőzést nyerjen."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!