Williams biztos a BL-indulásban

Brandon meg van győződve arról, hogy a Manchester United a következő szezonban ott lesz Európa elitjében.


A Vörös Ördögöknek tavaly nem sikerült elérniük az első négy hely valamelyikét, ezért idén meg kellett elégedniük az Európa-ligával, amelynek megnyeréséért jelenleg is harcban állnak, és minden bizonnyal a negyeddöntős szereplés már a zsebükben van.

 

Ha az utolsó fordulóban nem szenvednek vereséget a Leicester City ellen, a Bajnokok Ligája ismét az Old Traffordra látogat.

 

Williams, aki a Kalapácsosok elleni 1-1-es döntetlen során visszatérhetett sérüléséből, biztos benne, hogy nem fogja rányomni a bélyegét az együttes teljesítményére a tét, mikor vasárnap a King Powerben a Rókák vendégei lesznek.

 

"Természetesen győzelemre játszottunk, de a remi is egy jó eredmény, amelynek köszönhetően dobogón lehetünk" - mondta a balbekk az MUTV-nek.

 

 

"Magabiztosan kell odautaznunk, bízva abban, hogy megnyerjük a mérkőzést, mert ez a legnagyobb klub a világon, a Bajnokok Ligájában a helye."

 

A Manchester United tavaly szeptember óta először állhat ott a legjobb négy között, ez figyelemre méltó javulás, amely BL-indulást garantál.

 

"Sikerült az áhított cél kapujába érnünk, nem szúrhatjuk el, ezért úgy fogunk kiállni, hogy csak egy cél lebeg a szemünk előtt."

 

A Unitednek szerda este meg kellett elégednie a döntetlennel a West Ham ellen. Michail Antonio a Paul Pogba kezezése miatt megítélt büntetőt értékesíteni tudta, de Mason Greenwood szezonbeli 17. góljával rövid időn belül kiegyenlítette az állást.

 

"Megszereztük a gólunkat, megvolt a lendületünk, de aztán elkényelmesedtünk és hátradőltünk" - mondta Brandon.

 

"De ahogy említettem, olyan eredmény született, amellyel megelőztük a Leicestert, így minden önbizalmunk meglehet."

 

Williams arcsérülést szenvedett az elmúlt héten a Southampton ellen, ám a fiatal játékos hiszi, hogy ez már a múlté, és nem lesz rá befolyással, mikor hétvégén East Midlands-ben lépnek fel.

 

"Jól vagyok. Felépültem, és csak a következő mérkőzésre koncentrálok" - tette hozzá az angol.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!