Csapathírek a Burnley meccs előtt

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick friss információkkal szolgált csapata hétközi, Burnley elleni idegenbeli bajnokiját megelőzően.


A keddi esti, Turf Moorra tett látogatás lehetőséget biztosít majd a Vörös Ördögök számára, hogy talpra álljanak a Middlesbrough elleni FA-kupa búcsút követően.

 

A kerethez visszatért és így bővítheti a támadószekcióbeli variációs lehetőségeket Jesse Lingard és Edinson Cavani is, miután a pénteki 1-1-re végződött, majd büntetőkkel elveszített kupamérkőzésen számtalan helyzetet puskázott el a csapat.

 

"Mindketten rendelkezésre állnak és tagjai lesznek a holnapi, Burnley elleni meccsnapi keretnek" - erősítette meg Rangnick hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatója keretében.

 

"Mindketten igazi profik és mindegyikük jó edzésmunkát végzett."

 

 

Raphael Varane is játékra alkalmas erőnléti állapotban van a Boro elleni lecserélése ellenére és arra lehet számítani, hogy Bruno Fernandes és Jadon Sancho is harcra készek lesznek kisebb problémáik ellenére.

 

"Ő [Varane] úgy tűnik, hogy fizikálisan rendben van" - tette hozzá a német szakember.

 

"Nincsenek már problémái a korábbi sérüléseivel. Remélhetőleg ugyanolyan erőnléti állapotnak és formának fog örvendeni az elkövetkező mérkőzéseken, mint a Middlesbrough ellen láthattuk tőle."

 

David de Gea visszatérhet majd a kezdőcsapatba, azt követően, hogy az FA-kupa összecsapáson nem került nevezésre a meccsnapi keretbe. Január hónap legjobb Premier League játékosa pihenőt kapott, így Dean Hendersonnal kezdődhetett a csapat összeállítása, míg a kispadra Tom Heaton és Lee Grant ülhettek le. 

 

Victor Lindelöf beteg volt a múlt héten, Eric Bailly pedig feldagadt bokával tért vissza az Afrikai Nemzetek Kupájáról.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Burnley - Manchester United

Premier League, 24. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!