Hírek Varane állapotáról

Ralf Rangnick magyarázatot adott arra, Raphael Varane miért kellett hogy kihagyja a Brighton & Hove Albion ellen 2-0-ra megnyert kedd esti bajnoki mérkőzést.


A francia válogatott játékos eredetileg a kezdőcsapatba volt jelölve az Old Traffordon rendezett találkozón és arra készült, hogy sorozatban ötödik mérkőzésén lesz Harry Maguire párja a Vörös Ördögök védelmének tengelyében.

 

Mindazonáltal a magyar idő szerint 21:15-kor kezdődő mérkőzés előtt 40 perccel bejelentésre került, hogy Varane beteg, így helyét Victor Lindelöf foglalja el a kezdőben, Tom Heaton pedig leülhet a kispadra.

 

A mérkőzés kezdete előtt tovább indoklás nem jelent meg, de miután a United megszerezte a három pontot Cristiano Ronaldo és Bruno Fernandes góljainak köszönhetően, Ralf Rangnick ideiglenes menedzser friss információkkal szolgált a világbajnok bekk állapota kapcsán.

 

 

"Vacsora és a csapat egyeztetés után, úton a hotelből a stadionba gyomor problémákra panaszkodott" - kezdte a német szakember a BBC-nek.

 

"Abban reménykedtünk, hogy gyógyszerrel meg tud tőle szabadulni, de nem érezte jól magát és ezért játszott a helyén Victor Lindelöf."

 

A svéd védő alaposan kivette a részét a United szezonbeli hatodik kapott gól nélkül lehozott bajnoki mérkőzéséből, amelyek közül már ez volt a negyedik, amely az eddig 11 Premier League mérkőzéses Rangnick éra alatt született.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!