Csapathírek a Leicester meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer először szolgáltatott információkat csapata állapotával kapcsolatban a két hétig tartó válogatott szünet óta.


Paul Pogba (Franciaország), Aaron Wan-Bissaka és Jesse Lingard (Anglia) is kénytelen volt elhagyni hazája válogatottjának edzőtáborát sérülés vagy betegség miatt az elmúlt napokban, míg Luke Shaw és Anthony Martial a legutóbbi, Southampton elleni idegenbeli bajnokit hagyták ki.

 

"Nem tudom megígérni, hogy bármelyikük is ott lehet a pályán, de megpróbálunk egy-két játékost közülük legalább a padra leültetni" - kezdte Ole a MUTV-nek.

 

"Majd a mérkőzésen meglátjuk, hogy kikre számíthatunk. Talán jövő hétvégén [a West Ham United ellen] többen visszatérhetnek közülük. Ilyen a futball és emiatt van ilyen létszámú és minőségű keretünk, úgyhogy rendben vagyunk."

 

Sajtótájékoztatóján a norvég menedzser egyértelműbben nyilatkozott arról, hogy Pogba és Martial játékára sincs esély a Leicester ellen, de a West Ham ellen már visszatérhetnek. Wan-Bissaka és Lingard azonban valamilyen szerepre eséllyel pályáznak a most szombati bajnokin.

 

 

"Az orvosi szobánk eléggé forgalmas volt és most is az" - tette hozzá.

 

"Nem igazán tudjuk, hogy ki lesz bevethető. Talán Aaron, talán Jesse és szerintem ennyi azok közül, akik a válogatott szünetben tértek vissza hozzánk, de arra se tudok ígéretet tenni, hogy kettejük közül bármelyikükre számíthatok majd."

 

"Pogba nem épül fel, ha csak nem mutat be valamilyen csodaszámba menő gyógyulást tegnapról mára, vagy máról holnapra. Nem áll még készen rá, hogy 100 százalékos intenzitású edzésmunkát végezzen. Abban reménykedünk, hogy a West Ham ellen jövő héten többen rendelkezésünkre állnak majd, és ebbe a kategóriába tartozik Paul és Anthony is. Szerintem ott lesznek majd Londonban velünk, de többet erről most nem igazán tudok mondani."

 

"A Leicester ellen mindig kemény csatákat vívunk. Egy olyan csapatról és klubról beszélünk, amely komoly szándékkal rendelkezik azt illetően, hogy odaérjen a legjobb négy közé. Jó játékosaik vannak és egy kiváló menedzserük is, aki már bizonyított. Brendan csapatai mindig jó futballal rukkolnak elő és tudjuk, hogy nagyon jól kell játszanunk ahhoz, hogy otthon tartsuk ellenük a három pontot."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Leicester City

Premier League 5. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!