Csapathírek a Liverpool meccs előtt

A Premier League-ben listavezető Manchester United vasárnap délután az Anfieldre látogat a címvédő Liverpool vendégeként.


Ole Gunnar Solskjaer legénysége kedden, a Burnley 1-0-s legyőzésével vette át a vezetést a bajnokságban és úgy látogathatnak a Mersey-partjára a hétvégén, hogy egy hihetetlen idegenbeli rekordot felállítva legutóbb pont ott kaptak ki a Premier League-ben egy évvel ezelőtt.

 

Azóta csatlakozott a csapat keretéhez Bruno Fernandes, a portugál sztár kezdőcsapatbeli tagsága pedig biztosnak tűnik a hétvégén, miután ő lett az első olyan játékos, aki egy naptári éven belül négy alkalommal is kiérdemelte a Hónap legjobb játékosa díjat a Premier League-ben.

 

Mindazonáltal a menedzsernek vannak más posztok csapatában, ahol nem tűnik ennyire egyértelműnek a döntése.

 

Úgy tűnt, hogy Anthony Martial és Nemanja Matic is rúgást kaptak a Turf Mooron, míg Victor Lindelöföt ezúttal is hátsérülése hátráltatta a visszatérésében. Vannak további, nem részletezett okok miatti hiányzók sérülési fronton, a két csapat legutóbbi mérkőzésén pályára lépő Brandon Williams például biztosan nem lesz bevethető.

 

 

Solskjaernak amiatt is fájhat a feje, hogy milyen formációban küldje pályára fiait és miként állítsa össze csapata középpályáját, ugyanis többen is jó formának örvendenek és ott tülekednek az év egyik legjobban várt mérkőzésén a kezdőcsapatba való bekerülésért.

 

"Szerintem ugyanannyi sérülttel rendelkezünk, mint ők" - árulta el Ole hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján.

 

"Ilyen a futball, a sérülések nem maradnak el. Részei a játéknak."

 

"Mindenkinek megadom még a holnapi [szombat] napot arra, hogy bizonyítson erőnléti állapota kapcsán. Számos olyan rúgást kaptunk a Burnley ellen, amelyek kapcsán nem vagyok biztos, hogy számíthatok bizonyos játékosokra. Számunkra a forma nem számít, ha egy riválisunk ellen lépünk pályára."

 

"Ezért kap még mindenki egy napot. Anthony is. Akikre biztosan nem számíthatok, azok csak Brandon Williams és Phil Jones. Ők azok, akik biztosan nem léphetnek majd pályára a mérkőzésen. Rajtuk kívül van még néhány kérdéses állapotú játékos, de reménykedünk - drukkolunk."

 

"Önbizalommal telve vágunk majd neki a mérkőzésnek, de ők a bajnokok, mi pedig az üldözők. A mentalitásunk a kemény munkára, az alázatra fog épülni, aztán meglátjuk, mit tudunk kihozni az összecsapásból."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!