Solskjaer: Nyílt egyeztetéseket folytatunk Pogbaval

Ole Gunnar Solskjaer "nyílt egyeztetéseket" folytat a Manchester United remek formának örvendő középpályásával, Paul Pogbaval jövője kapcsán.


A 27 éves játékos már azóta folyamatosan szolgáltatja átigazolási pletykák témáját, hogy 2016-ban, akkoriban világrekordnak számító összeg fejében visszatért az Old Traffordra, nem kis mértékben gyakran nyilatkozó ügynökének köszönhetően.

 

Mino Raiola legutóbb decemberben okozott felbolydulást, amikor ügyfele boldogtalanságáról és arról nyilatkozott, hogy "csapatot kell váltania", amelyet követően aztán Pogba egy posztot jelentetett meg az Instagramon, amelyben arról írt, hogy nem tervezi, hogy a közeli jövőben távozna.

 

A francia válogatott játékos jelenleg érvényes szerződése 2022 júniusában jár le a Uniteddel, miután a Vörös Ördögök érvénybe léptették a játékos szerződésében szereplő egy éves hosszabbítási opciót, múlt héten pedig arról beszélt, hogy "egyeztetne a klubbal, aztán majd meglátják mi történik".

 

Mathias Pogba azóta azt nyilatkozta, a Unitednek el kell adnia testvérét a nyáron, ha pénzt szeretnének érte kapni, de Solskjaer erre így reagált:

"Pogba kapcsán mindig jelen lesznek a pletykák és a találgatások."

 

"Jó és nyílt egyeztetéseket folytatunk Paullal, szóval amiről beszélünk és hogy mi a helyzet az természetesen közöttünk fog maradni."

 

"Én csak egyszerűen boldog vagyok, hogy koncentrált, nagyon jól játszik és boldog, mert ez a fontos. Láthatjuk, hogy mostanság Paul mennyire élvezi a játékot a vörös mezt viselve."

 

Pogba nem tudott megfelelő erőnléti állapotba és formába kerülni azt követően, hogy Ole Gunnar Solskjaer ideiglenes menedzseri kinevezése után szárnyalásba kezdett, de most úgy tűnik, hogy újra a legjobb arcát mutatja, amelyet jól példáz, hogy a Unitednél január hónap legjobb játékosának is választották.

 

 

"Szerintem Pault kell megkérdezniük arról, hogy mit csinált, mert az a válasz, hogy Paul nagyon jól belejött most a dolgokba" - tette hozzá Solskjaer.

 

"Keményen dolgozott és jó erőnléti állapotba került. Már számtalanszor elmondta, hogy a sérülései miatt nagyon rosszul sikerült számára az előző szezonja, aztán ebben az idényben koronavírusos lett, volt egy újabb sérülése is, de nagyon keményen dolgozik és olyan csapatban szerepel, amely nagyon jól játszik."

 

"Ő egy hatalmas inspiráció mindenki számára. Mindig nagy mosoly látható az arcán... bár, ez nem teljesen igaz, mert tegnap az edzésen kikapott a csapatával és látható volt, hogy ez milyen hatással volt rá, nem volt utána boldog. De ma már egy új nap van és készen áll arra, hogy holnap [szombaton] újra a pályán legyen."

 

Pogba az utóbbi, sűrű időszakban létfontosságú tagja volt a United kezdőcsapatainak, de a keddi, 9-0-s Southampton elleni gálát csak a kispadról nézte végig.

 

Solskjaer szerint "senkinek nincs egy bérlethez hasonlóan garantált helye a csapatban", köszönhetően az annál a klubnál tapasztalható versenyhelyzetnek, amely már a nyári átigazolási időszakra koncentrál.

 

"Továbbra is azt gondolom, hogy ugyanazt a tervezést és felkészülést kell folytatnunk, de természetesen a koronavírus világjárvány megváltoztatta a piacot és a világot - ez pedig hatással lehet a mi lehetőségeinkre is" - mondta a szombat esti, Everton elleni bajnokit megelőzően.

 

"Át kell tekintenünk a következő hónapok során, hogy hol tartunk, de ugyanúgy figyelemmel követünk bizonyos játékosokat és kiszemelteket, mint máskor."

 

"De az elmúlt néhány átigazolási időszak érzéseim szerint remekül sikerült számunkra és nem kell teljes garnitúra cserét véghez vinnünk. Az egyes erősítésekkel már a finomhangolásokat végezhetjük el."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!